Αδελφές Φαρμάκη: Φρεσκοχωρισμένες στη Σαντορίνη
Showbiz

Αδελφές Φαρμάκη: Φρεσκοχωρισμένες στη Σαντορίνη

Μπορεί η είδηση των χωρισµών τους να αιφνιδίασε τα δηµοσιογραφικά πηγαδάκια, οι δυο τους, όµως, όχι µόνο δεν το έβαλαν κάτω, αλλά, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες της Real, απολαµβάνουν το καλοκαίρι τους στην ειδυλλιακή Σαντορίνη.

Οι αδελφές Φαρµάκη είναι και πάλι ελεύθερες και ωραίες... Από τη µία η Ολγα Φαρµάκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρουαποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόµους έπειτα από ενάµιση χρόνο σχέσης, από την άλλη η Γωγώ Φαρµάκη έδωσε οριστικό τέλος στον γάµο της µε τον Άκη Ίσικ.
«Περνούν πολύ χρόνο µαζί. Η Όλγα Φαρμάκη και η Γωγώ Φαρμάκη είναι πολύ αγαπηµένες και αυτό το διάστηµα χρειάζονται όσο ποτέ η µία την άλλη», αποκαλύπτει στην Real άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της Ολγας και σπεύδει να συµπληρώσει: «Αφού επισκέφτηκαν τα Μετέωρα και τη Μύκονο, βρέθηκαν και στη µαγευτική Σαντορίνη». Σύµφωνα µε πληροφορίες, οι δύο αδελφές κάνουν σόλο διακοπές στις Κυκλάδες, µε βάση τους τη Σαντορίνη, παρέα µε την καλή φίλη τους και γνωστή σχεδιάστρια κοσµηµάτων Σοφία ∆ριστέλα.
Μπορεί να είναι φρεσκοχωρισµένες, τίποτα, ωστόσο, δεν µαρτυρά ότι δεν περνούν ανέµελες και ξέγνοιαστες στιγµές στα ελληνικά νησιά. Τα αµέτρητα φωτογραφικά στιγµιότυπα από τις καλοκαιρινές εξορµήσεις τους, που µοιράζονται µε τους φίλους τους στα social media, το πιστοποιούν. Οι δυο τους ποζάρουν µε θέα το ηφαίστειο, τη γραφική Οία και το µαγευτικό ηλιοβασίλεµα της Σαντορίνης που µονοπωλεί τα βλέµµατα. Λίγες εβδοµάδες µετά την είδηση του χωρισµού της Ολγας, άλλος ένα χωρισµός ήρθε να ταράξει την οικογένεια Φαρµάκη: Η Γωγώ χώρισε έπειτα από τρία χρόνια έγγαµου βίου. Ο γάµος τους είχε γίνει σε χρόνο-αστραπή, αφού, µόλις πέντε µήνες µετά τη γνωριµία τους στη Νέα Υόρκη, οι δυο τους επισηµοποίησαν τη σχέση τους το 2014 στο δηµαρχείο της Μυκόνου παρουσία ελάχιστων φίλων. Αµέσως µετά τον γάµο, η Γωγώ Φαρµάκη µετακόµισε µόνιµα στην Αµερική, καθώς ο Άκης Ισίκ είναι Ελληνοαµερικανός και δραστηριοποιείται µόνιµα εκεί. Τρία χρόνια µετά, µπορεί οι δυο τους να έριξαν τίτλους τέλους στον γάµο τους, εξακολουθούν, ωστόσο, να έχουν άψογες σχέσεις και να σέβονται ο ένας τον άλλον. Μετά τις διακοπές της στη Σαντορίνη, η Γωγώ θα πάει στην Αµερική προκειµένου να διευθετήσει κάποιες τελευταίες εκκρεµότητες και αµέσως µετά θα επιστρέψει µόνιµα στην Ελλάδα, µε σκοπό να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην προσωπική συλλογή γυαλιών ηλίου και αξεσουάρ που διατηρεί µαζί µε την αδελφή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved