Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Έχω τη χαρά να διδάσκοµαι στην Αμερική από ανθρώπους τροµερά καταξιωµένους
Showbiz

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Έχω τη χαρά να διδάσκοµαι στην Αμερική από ανθρώπους τροµερά καταξιωµένους

Πριν από περίπου δύο χρόνια, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο αγαπηµένος της Πάνος Βλάχος πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν την Ελλάδα αλλά και τη σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», µε την οποία είχαν γνωρίσει τεράστια επιτυχία ως ζευγάρι, και να κυνηγήσουν το όνειρό τους στις Ηνωµένες Πολιτείες.

Οι δύο τους µετακόµισαν στο Λος Άντζελες, όπου παρακολουθούν σεµινάρια υποκριτικής, ενώ συγχρόνως συµµετέχουν σε κάστινγκ για τηλεοπτικές και κινηµατογραφικές παραγωγές.
Η όµορφη ηθοποιός, σε µια σπάνια συνέντευξή της, µιλά στη Real για τη νέα της ζωή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά και για την πρόθεσή της να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού παραδέχεται πως της λείπουν έντονα οι δικοί της άνθρωποι. Πρόσφατα η Ιωάννα έγινε το κεντρικό πρόσωπο της διαφηµιστικής καµπάνιας της ασφαλιστικής εταιρείας Geico, εντυπωσιάζοντας µε την οµορφιά της και τις υποκριτικές της ικανότητες. «Η συγκεκριµένη ασφαλιστική εταιρεία φηµίζεται για τα έξυπνα και χιουµοριστικά τηλεοπτικά της σποτ. Συνειδητοποίησα ότι υπάρχει πολύς κόσµος που περιµένει το επόµενο σποτ κάθε φορά. Το συγκεκριµένο έγινε στο πλαίσιο της εκποµπής "One night only" που φιλοξενούσε τον Αλεκ Μπάλντουιν. Στην εκποµπή ουσιαστικά "τιµούν" τον καλεσµένο µε διάφορους συναδέλφους, φίλους και συγγενείς, που προσπαθούν µε χιουµοριστικό τρόπο να τον φέρουν σε δύσκολη θέση δηµοσιοποιώντας προσωπικές του ιστορίες. Ήταν µια πολύ όµορφη συνεργασία και ήταν µεγάλη µου χαρά να συνεργαστώ µε µια ταλαντούχα και ευφυή σκηνοθέτιδα, την Τζέσικα Κουλτιέ, η οποία έχει αναδειχθεί ανάµεσα στις 30 πιο δηµιουργικές γυναίκες σκηνοθέτες στον χώρο της διαφήµισης», λέει η Ιωάννα. Η όµορφη ηθοποιός δραστηριοποιείται τόσο στη µικρή όσο και στη µεγάλη οθόνη. Όπως αναφέρει, «πρόσφατα συµµετείχα στην τηλεοπτική σειρά "Swedish Dicks", µια κωµωδία που έχει ήδη αποτελέσει µια από τις µεγαλύτερες επιτυχίες στη Σουηδία και στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Τώρα προβάλλεται και στην Αµερική από τις 9 Αυγούστου µε τον Κιάνου Ριβς σε έναν από τους βασικούς ρόλους. Επίσης, συµµετείχα στην ταινία "Clyde Cooper", ένα σύγχρονο φιλµ νουάρ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Τζόρντι Βιλασούσο, ενώ πριν από λίγο καιρό ολοκληρώσαµε τα γυρίσµατα της ταινίας "Eye for an eye", την οποία σκηνοθέτησε ο Στίβεν Λάµπερτ». Η ηθοποιός µιλά για τις εντυπώσεις που έχει αποκοµίσει από τη ζωή της στην Αµερική: «Η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες έχουν µια απίστευτη ποικιλία ερεθισµάτων, που προσωπικά µε µαγεύει. Παρότι θεωρώ τον εαυτό µου πολύ τυχερό για τις σπουδές µου στο Κρατικό Θέατρο αλλά και για τις συνεργασίες, καθώς είχα τη δυνατότητα να συνεργαστώ µε ηθοποιούς και σκηνοθέτες τους οποίους εκτιµώ, θαυµάζω και έµαθα πολλά δίπλα τους, πιστεύω ότι η λεπτοµέρεια στην οποία έχουν φτάσει στην Αµερική είναι αξεπέραστη. Έχω τη χαρά να διδάσκοµαι από ανθρώπους τροµερά καταξιωµένους στο αντικείµενό τους και ειλικρινά προσπαθώ να αποκοµίσω όσα περισσότερα µπορώ. Ζώντας περίπου δύο χρόνια εδώ, συνειδητοποίησα ότι η κάθε ηµέρα µπορεί να αποτελέσει πηγή µάθησης και εξέλιξης, τόσο σε επαγγελµατικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved