Κηδεία Λάσκαρη: Οι αθλιότητες και η απόλυτη ξεφτίλα (Nassos blog)
Showbiz

Κηδεία Λάσκαρη: Οι αθλιότητες και η απόλυτη ξεφτίλα (Nassos blog)

Είπα χθες ανήμερα της κηδείας να μην γράψω λέξη, καθώς θεωρώ πώς σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός για να γράψεις θα πρέπει να είσαι εκεί. Να νιώσεις. Να παρατηρήσεις.

Να βιώσεις συναισθήματα, βλέμματα αντιδράσεις. Από την στιγμή δε που η οικογένεια αποφάσισε να τελέσει την εξόδιο ακολουθία στο Κολωνάκι, γνώριζε από την πρώτη στιγμή πώς θα υπάρχουν συνάδελφοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι. Είναι όμως άλλο η δουλειά μας και άλλο ο κάθε τυχάρπαστος που με ένα κινητό στο χέρι έκανε παρτάκι μέσα στην Εκκλησία. Και το πιο χυδαίο όλων; Ότι μετά προσπαθούσε να μοσχοπουλήσει το υλικό του σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Με αφορμή λοιπόν όλη αυτή την αθλιότητα και αισχροκέρδεια συναισθημάτων και αξιών αποφάσισα σήμερα να γράψω την αλήθεια.
Γνωρίζω καλά πώς κάποιοι θα ενοχληθούν. Αλλά δεν παίρνω χαμπάρι. Κι αυτό γιατί έχω μάθει να κατακεραυνώνω το ξεφτιλίκι... σε όποια μορφή το «συναντώ».
Θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις και συναυλία.... Γιατί συνήθως εκεί βλέπουμε τον κόσμο να απαθανατίζει με κινητό τον αγαπημένο του καλλιτέχνη ή να τραβά βίντεο.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved