Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ περιμένει το πρώτο του παιδί και δεν το ήξερε κανείς!
Showbiz

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ περιμένει το πρώτο του παιδί και δεν το ήξερε κανείς!

Σε λιγότερο από τρεις µήνες, ο πρώην πολίστας Βασίλης Εμμανουηλίδης και το µοντέλο Γωγώ Αποστολέλη θα δουν τη ζωή τους να χρωµατίζεται µε... ροζ, αφού θα έρθει στον κόσµο η πριγκίπισσά τους, το πρώτο παιδάκι τους!

Το ζευγάρι, που είναι µαζί εδώ και τρία χρόνια, θα επισφραγίσει την ευτυχία του µε τον ερχοµό της κόρης του. Ηδη η εντυπωσιακή Γωγώ Αποστολέλη διανύει τον έκτο µήνα της εγκυµοσύνης της και απολαµβάνει αυτή την τόσο γλυκιά περίοδο της ζωής της.
«Είµαστε πολύ ευτυχισµένοι. Νιώθουµε ευλογηµένοι µαζί µε τον Βασίλη που θα αποκτήσουµε το πρώτο µας παιδί και ανυποµονούµε να γνωρίσουµε την κόρη µας», δηλώνει στη Real η µέλλουσα µανούλα, η οποία µας εκµυστηρεύεται πως έχει πάρει µόλις τέσσερα κιλά. Η καθηµερινότητά της, άλλωστε, δεν επηρεάστηκε ούτε στο ελάχιστο λόγω της κατάστασής της και, εκτός από ένα µικρό διάλειµµα που έκανε για διακοπές, εξακολουθεί να εργάζεται ως manager store σε κορυφαία φίρµα εσωρούχων σε εµπορικό κέντρο των βορείων προαστίων της Αθήνας. Μετά από µια λαµπρή πορεία στον χώρο του µόντελινγκ αλλά και των καλλιστείων, εκπροσωπώντας την ελληνική οµορφιά και σε διεθνείς θεσµούς, όπως το Miss Tourism, η Γωγώ, πριν µείνει έγκυος, είχε αποφασίσει να κάνει επιλεκτικά κάποιες δουλειές, ενώ από όταν γνώρισε τον άντρα της ζωής της, τον επιχειρηµατία πλέον Βασίλη Εµµανουηλίδη, αποφάσισε να ρίξει το βάρος της στην προσωπική της ζωή και την ευτυχία της. Το ζευγάρι πριν από λίγες ηµέρες γιόρτασε τα τρία χρόνια σχέσης του, µιας και ήταν το καλοκαίρι του 2014 που µια κοινή παρέα στάθηκε η αφορµή για να γνωριστούν. Πλέον έχουν κάθε λόγο να δηλώνουν ευτυχισµένοι, εν αναµονή βέβαια της κόρης τους που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. Ηδη, µάλιστα, βρίσκονται στη διαδικασία διακόσµησης του παιδικού δωµατίου στο σπίτι όπου συζούν σχεδόν από την αρχή του έρωτά τους. Το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει να κάνει τον θρησκευτικό γάµο του και τη βάφτιση της πριγκίπισσάς του µαζί το επόµενο καλοκαίρι. Πρόσφατα έκαναν... πρόβα για τις όµορφες στιγµές που θα έρθουν, αφού βρέθηκαν στον γάµο του δίδυµου αδελφού του Βασίλη, Γιάννη Εμμανουηλίδη, µε τη Βάσω Κολλιδά και τη βάφτιση της κόρης τους που έγινε σε µια υπέροχη τοποθεσία στην όµορφη Πάρο, όπου διαθέτει σπίτι η οικογένεια Εµµανουηλίδη. Μάλιστα, ο Βασίλης είναι και νονός του πρωτότοκου γιου του ζευγαριού, Γιώργου. Η Γωγώ και ο Βασίλης πρόσφατα απόλαυσαν λίγες ήρεµες στιγµές διακοπών στην Πάρο µαζί µε την οικογένειά τους, κάτι που τους γεµίζει χαρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved