Κοντοβά – Καλημέρης: Οι κοινές διακοπές και τα σχέδια συγκατοίκησης
Showbiz

Κοντοβά – Καλημέρης: Οι κοινές διακοπές και τα σχέδια συγκατοίκησης

Ζουν τον απόλυτο έρωτα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, ο Τζώννυ Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά θέλουν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι' αυτό και δεν έχουν κάνει επίσημη δημόσια εμφάνιση.

Επιλέγουν όταν είναι οι δυο τους να πηγαίνουν σε ήσυχα μέρη που δεν υπάρχουν παπαράτσι ενώ όταν είναι να βρεθούν κάπου κοσμικά φροντίζουν στην παρέα να είναι και άλλα άτομα. Γι αυτό το λόγο, άλλωστε, οι δύο τους αποφάσισαν να φύγουν για λίγες μέρες οπό τη Μύκονο, ένα μέρος στο οποίο είναι σχεδόν αδύνατον να κρατήσεις κρυφή μια σχέση όσο κι αν προσπαθήσεις, αφού οι φωτογράφοι είναι παντού.

Έτσι, μετά το Δεκαπενταύγουστο έφυγαν για μια μίνι κρουαζιέρα σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπου η παρουσία τους μπορεί να περάσει πιο εύκολο απαρατήρητη. Οι δύο τους όπως λένε όσοι τους ξέρουν, είναι πολύ ερωτευμένοι και ο έρωτας αυτός δείχνει να εξελίσσεται ταχύτατα.

Πηγές από το περιβάλλον τους, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, υποστηρίζουν ότι οι δύο τους ήδη κάνουν σχέδια για τον ερχόμενο χειμώνα, όταν η Χριστίνα επιστρέψει στην Αθήνα' μετά το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν από τη Μύκονο.

Δεν αποκλείεται, λένε τα ίδια άτομα να προχωρήσουν σε συγκατοίκηση, καθώς θέλουν πολύ να περνούν μαζί όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved