Η τραγουδίστρια των Vegas αποκαλύπτει: «Σταμάτησα να τρώω κι έφτασα στα όρια της ανορεξίας»
Showbiz

Η τραγουδίστρια των Vegas αποκαλύπτει: «Σταμάτησα να τρώω κι έφτασα στα όρια της ανορεξίας»

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει την Κατερίνα Κουκουράκη σε ηλικία 18 ετών να περνά από οντισιόν στο «Greek Idol».

Ήταν μελαχρινή, πιο ζουμερή και με πιο συμβατικό στυλ.

«Τότε μόλις είχα έρθει για τις σπουδές μου στην Αθήνα και ήμουν όντως πολύ διαφορετική. Δούλεψα πάνω στον εαυτό μου κάνοντας γυμναστική και προσέχοντας τη διατροφή μου. Σίγουρα στη δουλειά μας είναι σημαντικό να έχεις όμορφη παρουσία. Δεν συμφωνώ, όμως, με το πρότυπο της υπερβολικά αδύνατης γυναίκας. Γιατί στην προσπάθεια μου να αδυνατίσω πέρασα από το στάδιο της νευρικής ανορεξίας. Όταν σε βομβαρδίζουν με συμβουλές για το πώς θα πρέπει να είσαι και πόσα κιλά θα πρέπει να ζυγίζεις μπορείς να το πάθεις. Θυμάμαι ότι έκανα δίαιτες αλλά δεν είχα αποτέλεσμα και θεώρησα άτι με το να κόψω το φαγητό θα αδυνάτιζα γρήγορα.

Φυσικά έβλαψα την υγεία μου. Έχανα τα μαλλιά μου. Θυμάμαι ξυπνούσα και έβλεπα τα μαλλιά μου στο μαξιλάρι. Είχα ακμή στο πρόσωπο. Νομίζω ότι έμεινα χωρίς φαγητό για περίπου δύο μήνες. Με αέρα ζούσα. Μάλιστα δεν αντιλαμβανόμουν το πρόβλημα. Κατάλαβα τη σοβαρότητα της κατάστασης μου όταν ένα βράδυ αποφάσισα να φάω μια φρυγανιά. Μια βρεγμένη φρυγανιά. Την έφαγα και πνίγηκα. Τότε ξύπνησα και ξεκίνησα να τρώω το φαγητό μου», εξομολογείται η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved