Κορόιδεψαν τον Μελά: Άφωνος έμεινε όταν έμαθε την κομπίνα που είχε στήσει ένας 55χρονος στις Σέρρες
Showbiz

Κορόιδεψαν τον Μελά: Άφωνος έμεινε όταν έμαθε την κομπίνα που είχε στήσει ένας 55χρονος στις Σέρρες

Φιλανθρωπική συναυλία με τη συμμετοχή του Ζαφείρη Μελά και άλλων καλλιτεχνών διοργάνωσε ένας 55χρονος στις Σέρρες, χρησιμοποιώντας το όνομα ενός πολιτιστικού συλλόγου, τα μέλη του οποίου δεν είχαν ιδέα.

Ο δράστης συνελήφθη προχθές τα ξημερώματα από της Ασφάλεια που εξιχνίασε την κομπίνα.

Στη σύλληψη ενός 55χρονου για απάτη προχώρησαν στις Σέρρες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών. Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία πολιτιστικού συλλόγου από την περιοχή των Σερρών. Αστυνομικοί διερευνώντας την καταγγελία εντόπισαν τον 55χρονο σε χώρο αμφιθεάτρου στις Σέρρες, όπου διαπίστωσαν τη διοργάνωση φιλανθρωπικής συναυλίας, με τη συμμετοχή του Ζαφείρη Μελά και άλλων καλλιτεχνών, που λάμβανε χώρα εκείνη τη στιγμή ενώ στα εισιτήρια εισόδου αναγραφόταν παραπλανητικά ως διοργανωτής ένας συγκεκριμένος πολιτιστικός σύλλογος.

Ο πολιτιστικός σύλλογος στην καταγγελία του υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με τη συναυλία. Από το σημείο πώλησης των εισιτηρίων κατασχέθηκαν 2 μπλοκ εισιτηρίων και το χρηματικό ποσό των 931 ευρώ, προερχόμενο από τη μέχρι εκείνη στιγμή πώλησή τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του. Σύμφωνα με το blueskytv, o Ζαφείρης Μελάς δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση, καθώς δέχθηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved