Σπύρος Πούλης: «Όσα βγάλω θα προσπαθήσω να τα ξοδέψω, τέτοια επαφή έχω με τα λεφτά»
Showbiz

Σπύρος Πούλης: «Όσα βγάλω θα προσπαθήσω να τα ξοδέψω, τέτοια επαφή έχω με τα λεφτά»

Στην εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ» πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Πούλης.

Πώς εισπράττει ο ηθοποιός όλη αυτή την επιτυχία;

«Είμαστε σε περιοδεία με το έργο, με μεγάλη επιτυχία. Παίχτηκε πέρυσι το καλοκαίρι στην Αθήνα και συνεχίστηκε το χειμώνα με αντικαταστάσεις. Πήγαμε και στη Θεσσαλονίκη το χειμώνα, κι αυτό μας έδωσε την ώθηση να συνεχίσουμε περιοδεία και το καλοκαίρι»

Την επιτυχία την... ξεζουμίζουμε;

«Πάντα γινόταν αυτό στο θέατρο, την επιτυχία την ξεζουμίζουμε με την καλή έννοια. Ειδικά σε αυτή την εποχή που ζούμε, που είναι δύσκολα τα πράγματα, Προσπαθούμε να αποζημιωθούμε για αυτό. Όταν βλέπεις ότι πάει καλά η δουλειά, είναι καλό να το εξαργυρώσεις»

Έχεις εξαργυρώσει την επιτυχία σου;

«Οικονομικά δεν έχω βγάλει πολλά λεφτά, αλλά είμαι εντάξει, παίρνω χρήματα, ζω πολύ καλά από τη δουλειά μου, δεν μου λείπει τίποτα, ούτε στη γυναίκα και στα παιδία μου. Οι αμοιβές πια δεν είναι τόσο υψηλές για να πεις ότι αγόρασα ένα σπίτι. Καλλιτεχνικά νιώθω πολύ καλά από την πρώτη στιγμή που βγήκα στο θέατρα, έπαιξα ωραίους ρόλους. Καλλιτεχνική και οικονομική επιτυχία δεν πάνε μαζί αυτά πάντα. Νιώθω καλά, δεν είμαι και πολύ των χρημάτων. Όσα βγάλω θα προσπαθήσω να τα ξοδέψω, τέτοια επαφή έχω με τα λεφτά», λέει ο ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved