Μαρία Ένεζλη: «Δεν είναι η ρίζα που κάνει την παρουσιάστρια»
Showbiz

Μαρία Ένεζλη: «Δεν είναι η ρίζα που κάνει την παρουσιάστρια»

Είναι πανέμορφη, διαθέτει φωτογένεια και παρόλο που δεν έχει κάνει καμία αισθητική επέμβαση, δεν είναι αρνητική στην ιδέα.

«Δεν έχω κάνει πλαστική. Αν είχα κάνει, θα το έλεγα εφόσον με ρωτούσαν, θα ήθελα, όσο μπορώ, να το καθυστερήσω. Μακάρι να μου αρέσουν οι ρυτίδες μου, ώστε να μην, μπω ποτέ σε αυτή τη διαδικασία!», λέει η Μαρία Ένεζλη στη Real. Φροντίζει, ωστόσο, να διατηρεί τη γραμμή της με μπόλικη γυμναστική.

«Δεν κάνω διατροφή, ξεδίνω όμως με τη yoga και το pole dancing. Αντί νια καφέ, θα πάω να γυμναστώ», λέει χαρακτηριστικά.

Η Μαρία δηλώνει μποέμ και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα έμπαινε σε ένα καλούπι. «Επιλέγω εγώ πώς θέλω να ντύνομαι. Απεχθάνομαι το πολύ φορτωμένο, είμαι απλή και μποέμ τύπισσα... Δεν θα μπορούσα να απαρνηθώ το προσωπικό μου στιλ πια. Κάποτε είχα μπει σε αυτή τη διαδικασία, των εξτένσιον, των ψεύτικων νυχιών και του βαψίματος της ρίζας κάθε τρεις και λίγο. Τώρα αφήνω τη ρίζα από δική μου επιλογή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται γιατί. Πολλοί μου το λένε. Εγώ όμως είμαι η Μαρία κι έτσι νιώθω καλύτερα. Ολοι προσπαθούν να σε βάλουν σε ένα καλούπι. Όποιος με θέλει θα με πάρει γι' αυτό που είμαι. Αν και παρουσιάστρια, εργαζόμουν και πίσω από τις κάμερες και ξέρω καλά αυτή τη δουλειά. Δεν είναι η ρίζα που κάνει την παρουσιάστρια. Θα γελούσα αν μου έλεγαν ότι δεν με παίρνουν επειδή έχω μαύρη ρίζα!», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved