Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Τι σόι άνθρωποι θα ήμασταν αν δεν μαλώναμε»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Τι σόι άνθρωποι θα ήμασταν αν δεν μαλώναμε»

Για τις φιλίες στο χώρο της τέχνης αλλά και για το αν έχει νιώσει ποτέ δυσαρέσκεια ή επαγγελματική ανασφάλεια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Υπάρχουν πραγματικές σχέσεις φιλίας με συναδέλφους σας;
«Βεβαιότατα και μάλιστα σχέσεις που μπορεί να θεωρούνται απομακρυσμένες στον χρόνο και στον χώρο αλλά παραμένουν ζεστές και ουσιαστικές! Ο Θανάσης Αλευράς, η Σμαράγδα, η Κατερίνα και η Μαριέλλα είναι φίλες μου! Η Ναταλία, η Χρύσα και η Νατάσα, επίσης. Σχεδόν από κάθε μου δουλειά κρατάω έναν φίλο-φυλαχτό! Αλλιώς καταρρέει το σύμπαν με τη ματαιότητα αυτής της δουλειάς!»

Έχετε νιώσει ποτέ δυσαρέσκεια για τον χώρο;
«Τραγικό να απαντούσα «όχι, είναι ένας κόσμος αγγελικά πλασμένος»! Τι σόι άνθρωποι θα ήμασταν αν δεν μαλώναμε, δεν συγκρουόμασταν, αν δεν αδιαφορούσαμε για συναδέλφους που δεν ταιριάζαμε! Αλλά δεν έχω επιτρέψει η δυσαρέσκεια να γίνει κόμπλεξ, πικρία, μίσος ή κατωτερότητα!»

Ηθοποιός, τελικά, σημαίνει φώτα και εμφανίσεις ή επαγγελματική ανασφάλεια και πολλή δουλειά;
«Όλα αυτά μαζί, με μια δόση μαγείας και γοητείας, πολλές στιγμές παραδείσου με γεύσεις αθανασίας, μοναξιάς και μοναχικότητας, συναίσθησης και ευαισθησίας και μεγάλων συναισθημάτων, όπως τραγικότητα και φαυλότητα και γραφικότητα... σταματήστε με!», λέει η ηθοποιός στο Καρφί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved