Γιώργος Μαυρίδης: Κάνει το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο-Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της ταινίας
Showbiz

Γιώργος Μαυρίδης: Κάνει το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο-Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της ταινίας

Ο παρουσιαστής του «World Party» και «Στο δρόμο», ο Γιώργος Μαυρίδης κάνει το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης θα υποδυθεί τον εαυτό στη μεγάλη οθόνη και συγκεκριμένα στην ταινία «Bachelor 2». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο ήρωας που ενσαρκώνει γυρίζει όλο τον κόσμο και έρχεται στην Ελλάδα για το γάμο του φίλου του (Μελέτης Ηλίας). Είναι εκείνος, που θα οργανώσει και το επεισοδιακό bachelor party.

«Είναι εξαιρετικός. Είναι πολύ καλό παιδί και παρότι είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ως ηθοποιός ήταν πολύ συνεργάσιμος και ακολουθούσε πιστά ό,τι του έλεγε ο σκηνοθέτης» αναφέρει η Ρένα Ρίγγα, η οποία υπογράφει το σενάριο.
Στο σίκουελ της ταινίας του 2016 πρωταγωνιστούν ξανλα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Νίκος Βουρλιώτης, ενώ στο καστ προστίθεται ο απολαυστικός Τόνι Σφήνος, ο οποίος θα προσπαθήσει να εμποδίσει το γάμο του Μελέτη Ηλία με τη Βασιλική Τρουφάκου. Cameo εμφάνιση – έκπληξη θα κάνει και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα ερμηνεύσει και το τραγούδι που θα ακούγεται στους τίτλους. Τα γυρίσματα της ταινίας αρχίζουν το Σάββατο και αυτή τη φορά η ιστορία θα εστιάσει κυρίως στην αντροπαρέα και στα καμώματά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved