Αλίκη Κατσαβού: «Έχω αναλάβει αποκλειστικά τον Φοίβο»
Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: «Έχω αναλάβει αποκλειστικά τον Φοίβο»

Ο Φοίβος είναι η προτεραιότητά της, αλλά παράλληλα προσπαθεί να ασχολείται και με τα επαγγελματικά της που είναι πολλά για την φετινή σεζόν. 

Αλίκη, τα επαγγελματικά σου τα έχεις αφήσει πίσω λόγω του γιου σου;

«Όχι, καθόλου, κάνω τις προσαρμογές εις βάρος της δουλειάς, αλλά έχω εξαιρετικούς συνεργάτες, που συμπληρώνουν το δικό μου έλλειμμα αυτή τη στιγμή. Πηγαίνω, καθημερινά στο γραφείο και τώρα σχεδιάζω το ρεπερτόριο της επόμενης χρονιάς. Έχω αργήσει λίγο λόγω της μητρότητας. Με τη «θεατρομάθεια'" θα κάνουμε ξανά την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη για παιδιά στο «Τριανόν»,που τη διασκεύασα και θα περιλαμβάνει συμμετοχή των παιδιών θεατών. Ταυτόχρονα, θα ανέβουν και δύο έργα συμμετοχικού θεάτρου για μικρότερης ηλικίας παιδιά που πηγαίνουν, μέσα στο σχολεία. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά ρε τον Κώστα να κάνουμε μια κωμωδία κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ για μεγάλους»

Θα τα προλάβεις όλα αυτά παράλληλα με τον Φοίβο;

«Έχω αναλάβει αποκλειστικά τον Φοίβο, δεν έχω άλλη βοήθεια. Δεν τον αφήνω καθόλου, αν είναι κάποιος μαζί του, θα είναι παρουσία μου. Είναι πολύ μικρός όταν μπορεί να μιλάει, ενδεχομένως να τον αφήσω για λίγη ώρα σε άλλα χέρια, για να μπορεί να μου εξηγήσει αν πέρασε καλά ή όχι. Είναι μαζί μου στις πρόβες, με κάποιον άνθρωπο, για να μπορώ να προβάρω το ρόλο μου» εξήγησε στο Λοιπόν η Αλίκη Κατσαβού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved