Νέα επεισόδιο στην κόντρα Δάντη-Θεοδώρου
Showbiz

Νέα επεισόδιο στην κόντρα Δάντη-Θεοδώρου

Συνέχεια στην δικαστική διαμάχη του Χρήστου Δάντη και της Φλώρας Θεοδώρου φέρνει η απόφαση να απορριφθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο τραγουδιστής κατά της εν διαστάσει συζύγου του.

Η «μάχη» είναι σκληρή και τα χαμόγελα εναλλάσσονται στα πρόσωπα των άλλοτε αγαπημένων συντρόφων. Μετά το αίτημα της Φλώρας για συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του Δάντη έναντι 340.000 ευρώ, το Ειρηνοδικείο Αθηνών απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κατατεθεί εναντίον της.

«Θεωρεί το σπίτι ως οικογενειακή στέγη και νόμιμο το δικαίωμα της κα. Θεοδώρου να κατοικεί εκεί», δήλωσε η δικηγόρος της Φλώρας, Άσπα Αμέντα.

Το εν διαστάσει ζεύγος έχει ακόμα πολλές συναντήσεις στα δικαστήρια, με την ένταση να μην λείπει κάθε φορά που έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο.

«Λίγο σεβασμό, τίποτε άλλο δεν ζητάω», είχε δηλώσει η Φλώρα έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ ο Χρήστος δεν θέλησε να της πει το παραμικρό. Άλλωστε, ακόμα και να κοιταχτούν αποφεύγουν...

Όπως εξήγησε η δικηγόρος, η απόφαση του Ειρηνοδικείου συνεπάγεται το ότι η Φλώρα Θεοδώρου θα συνεχίζει να μένει στο διαφιλονικούμενο σπίτι της Γλυφάδας μέχρι νεωτέρας.

Η κόντρα μεταξύ τους σκληρή... Τα πολλά που στο παρελθόν φαίνεται να τους ένωναν, τώρα «εξανεμίστηκαν» μπροστά στα πολλά που τους χωρίζουν.

Σε λίγο καιρό Χρήστος και Φλώρα θα βρεθούν ξανά στα δικαστήρια, ενώ μέχρι τότε μιλούν οι δικηγόροι τους.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved