Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Έχασα τη μαμά μου δεν θ’ ασχολούμαι με μικρότητες»
Showbiz

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Έχασα τη μαμά μου δεν θ’ ασχολούμαι με μικρότητες»

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου μιλάει για την μητέρα της και τη σχέση που είχαν. 

Κάποιοι, έγραψαν ότι δεν ήταν πολύ καλή ηθοποιός στο θέατρο, κάτι που εξόργισε πολλούς από εμάς που είχαμε δει μια σειρά από δυνατές ερμηνείες της!.. Ενοχλήθηκες εσύ;

«Προσπαθώ να μη διαβάζω τίποτα καινά μη βλέπω τηλεόραση. Στο σπίτι μου δεν έχω καν τηλεόραση. Έπαιζε στο Πόρτο Ράφτη, αλλά δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτά... ‘Εχασα τη μάνα μου, δεν θα κάτσω να ασχολούμαι με μικρότητες-γελοιότητες. Το αν ήταν καλή ηθοποιός το απέδειξε με τη μακρόχρονη πορεία της στον χώρο, με τις σπουδαίες συνεργασίες της, με το δυνατό ρεπερτόριο που υπηρέτησε. Και ποιοι είναι αυτοί που γράφουν; Αδιαφορώ. Ειλικρινά»

Από την άλλη, υπήρξε πιστευτή αγάπη...

«Υπήρξε απλόχερη αγάπη και σε αυτή στέκομαι. ‘Οπως και η μαμά μου. Μου το έλεγε συχνά: μην ασχολείσαι με τα τοξικά, κακά πλάσματα, σε αυτούς γυρίζει η κακία. Να κάνεις focus στην αγάπη. Κι αυτό κάνω»

Πες μου πότε μιλήσατε τελευταία φορά...

«Στη γιορτή μου, τον Δεκαπενταύγουστο,.. Είχε πάει να προσκυνήσει στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη με τον μπαμπά και τη Μάρθα. Είχε μεγάλη ουρά κόσμου. Οι άλλοι δεν άντεξαν -την περίμεναν δίπλα: Τέσσερις ώρες περίμενε καρτερικά κάτω από τον δυνατό ήλιο, χωρίς να γκρινιάξει»

Είχε μοναδική σχέση με τη θρησκεία, θυμάμαι μου μιλούσε για τον πνευματικό της.

«Ο πατέρας Κωνσταντίνος ήταν πλάι της. Είχε μείνει ορφανή από μικρή και έβλεπε στο πρόσωπό του όσους της έλειπαν» δήλωσε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved