Διεθνούς φήμης Έλληνας μουσικός ασελγούσε σε τουλάχιστον τρεις μαθήτριές του
Showbiz

Διεθνούς φήμης Έλληνας μουσικός ασελγούσε σε τουλάχιστον τρεις μαθήτριές του

Πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία είναι οι αποκαλύψεις για τη δράση του διεθνούς φήμης μουσικού, που εκτόνωνε τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτά του πάνω στα κορμιά ανήλικων μαθητριών του και μάλιστα μέσα στο ωδείο όπου δίδασκε!

«Κύλησα σε αυτό το πράγμα και μετά δεν μπορούσα να σταματήσω» ανέφερε ψύχραιμος ο 60χρονος καταξιωμένος μουσικός Παναγιώτης Δράκος στους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όταν έκαναν έφοδο σε ωδείο των βορείων προαστίων όπου δίδασκε και του πέρασαν χειροπέδες με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος τριών μαθητριών του.

Η είδηση της σύλληψής του προκάλεσε σοκ όχι μόνο στις οικογένειες των μαθητών του αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς η μουσική διαδρομή του είναι πλούσια και περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι, έχει συμμετάσχει ως πρώτο φλάουτο στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Καμεράτα, σε διεθνείς ορχήστρες αλλά και σε συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα και της Χαρούλας Αλεξίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, εδώ και περίπου έναν χρόνο ασελγούσε σε βάρος τουλάχιστον τριών ανήλικων μαθητριών του, ηλικίας από 9 έως 11 ετών. Μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να φωτογραφίζει τα παιδιά μέσα στον χώρο διδασκαλίας, την ώρα που τα κακοποιούσε σεξουαλικά. Κρατούσε και φωτογραφικό αρχείο με τις δύο 9χρονες και την 11χρονη.

Στο αρχείο του βρέθηκαν επίσης κάποιοι κρυπτογραφημένοι φάκελοι, τους οποίους προσπαθούν να ξεκλειδώσουν οι αστυνομικοί, καθώς εκτιμούν ότι υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες μαθητριών του.

Οι έρευνες απλώνονται και στο ίντερνετ, γιατί υπάρχουν έντονες υποψίες ότι ο Παναγιώτης Δράκος διακινούσε αυτές τις φωτογραφίες στο λεγόμενο σκοτεινό διαδίκτυο, καθώς εντόπισαν περιηγήσεις του σε μονοπάτια των παιδόφιλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved