Αγγελόπουλος – Παπαδημητρίου: H συνεργασία, οι νύχτες στη Σκιάθο και η πρώην του Ντάνου
Showbiz

Αγγελόπουλος – Παπαδημητρίου: H συνεργασία, οι νύχτες στη Σκιάθο και η πρώην του Ντάνου

Οι διακοπές της Ντορέττας Παπαδημητρίου στη Σκιάθο φαίνεται ότι ήταν καθοριστικές για πολλά πράγματα.

Όχι μόνο η ίδια αλλά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να περάσουν πολύ χρόνο μαζί αλλά όπως όλα δείχνουν οι δυο τους, εκτός από πιθανοί μελλοντικοί συμπαρουσιαστές στο ΣΚΑΙ είναι πλέον και φίλοι.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, οι δυο τους πέρασαν όμορφα τις ημέρες που η παρουσιάστρια επισκέφτηκε τη Σκιάθο ενώ εκείνο που τάραξε λίγο την ηρεμία τους, ήταν μια ξαφνική επίσκεψη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το περιοδικό, ένα από τα βράδια που Ντορέττα και Ντάνος έπιαναν χαλαρά το ποτό τους σε ένα από τα μπαρ του νησιού, την βραδιά τους «χάλασε» μια μελαχρινή καλλονή, η οποία πλησίασε τον νικητή του Survivor κι εκείνος, πήρα τα μάτια του από τη συνοδό του και άρχισε να μιλά με την άλλη κοπέλα, γεγονός που εκνεύρισε την Ντορέττα. Εκείνος σύμφωνα πάντα με το Ciao, της εξήγησε πως δεν ήταν απλά μια γνωστή αλλά μια πρώην σχέση του.

Τα πράγματα αναμένεται να εξελιχθούν με μεγάλο ενδιάφεραν στο εξής, καθώς όπως φαίνεται τελικά οι δύο τους θα συμπαρουσιάσουν το μεσημεριανό του ΣΚΑΙ, κάτι που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά, καθώς, η τριβή μεταξύ τους θα είναι καθημερινή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved