Από το τμήμα ασφαλείας υψηλών προσώπων στιχουργός του...
Showbiz

Από το τμήμα ασφαλείας υψηλών προσώπων στιχουργός του...

Εργάζεται ως αστυνομικός στο  Τμήμα Ασφάλειας Υψηλών Προσώπων ενώ γράφει στίχους για γνωστό τραγουδιστή.

Ο 26χρονος Γιώργος Μακρής άρχισε να δίνει τραγούδια πρώτα στον Νίνο ο οποίος τον εμπιστεύθηκε και ερμήνευσε τα κομμάτια «Έρχεται η νύχτα» με το τραγούδι «Άργησες πολύ».

«Αν δεν ήταν ο Νίνο θεωρώ ότι τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Εκείνος άκουσε πρώτα τα τραγούδια μου» αναφέρει ο Γιώργος Μακρής στην εφημερίδα espresso που μαζί με τους παιδικούς φίλους του Πάνο Νικολόπουλο και Γιώργο Μυλωνά βρίσκεται πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες «Ξημερώνει επέτειο» και «Και τώρα χώρια».

«Ανεβάζαμε για πλάκα βιντεάκια με τραγούδια μας στο YouTube και έτσι έτυχε να μας βρει ο Νίνο, που μέσω του παραγωγού του Κώστα Καλημέρη ζήτησε να μας συναντήσει από κοντά. Έως τότε αυτό ήταν το χόμπι μας στον ελεύθερο χρόνο μας, αφού και οι τρεις κάνουμε εντελώς διαφορετικά επαγγέλματα. Όταν μας πλησίασαν αρχικά νόμιζα πως μας έκαναν πλάκα, ωστόσο δεν χάσαμε την ευκαιρία. Από το πρώτο κιόλας ραντεβού ξέραμε ότι θα συνεργαστούμε στην τότε επόμενη δουλειά του. Η χαρά μας, απερίγραπτη, γιατί ο Νίνο ήταν μέσα στους τραγουδιστές που θέλαμε να δουλέψουμε μαζί του. Έτσι κι έγινε» περιγράφει το ξεκίνημά του ο αστυνομικός-στιχουργός.

Μέσω του Νίνο γνώρισε τον Stan για τον οποίο γράφει τραγούδια. «Ο Νίνο μάς πίστεψε πάρα πολύ και αυτό φάνηκε από κάποιες κινήσεις που έκανε, ώστε να αναγνωριστούμε καλλιτεχνικά. Για τη συνεργασία μας, μάλιστα, με τον Σταν, εκείνος έκανε τη γνωριμία. Αισθανόμαστε τυχεροί γιατί στα πρώτα μας κιόλας βήματα έχουμε συνεργαστεί μέχρι στιγμής με δύο καλλιτέχνες που αγαπά τρελά η νεολαία» συμπλήρωσε ο 26χρονος. Τα τραγούδια που έδωσαν στον Σταν συμπεριλαμβάνονται στον δίσκο με τίτλο «11:11» του 2016, που έγινε πλατινένιος. «Στο cd υπογράφουμε το “Ξημερώνει επέτειο” και “Και τώρα χώρια”, δυο τραγούδια που αγαπήσαμε πολύ τόσο εμείς ως δημιουργοί όσο και ο κόσμος. Δικοί μας οι στίχοι και η μουσική, όπως και σε όλα τα τραγούδια μας. Τώρα ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα. Είμαστε ήδη στο στούντιο για μια καινούργια δουλειά, που εύχομαι να αγαπηθεί».

Πηγή:espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved