Νίκος Μάνεσης: «Σας αποκαλύπτω δύο στοιχεία…»
Showbiz

Νίκος Μάνεσης: «Σας αποκαλύπτω δύο στοιχεία…»

Επανακάμπτει η πρωινή ζώνη τον Σαββατοκύριακου… 

«Η γνώριμη συνταγή, για το Σαββατοκύριακο, είναι η ενναλακτική ενημέρωση, το infotainment» τόνισε στον Τηλεθεατή ο Νίκος Μάνεσης.

-Είδος που το παίζετε στα δάχτυλα;

«Το έκανα πολλά χρονιά. Είχα τη χαρά και την τιμή να είμαι ο πρώτος που έφερα την εναλλακτική ενημέρωση, το 1999. Καν θα το πάω ένα βήμα, μπροστά. Αυτό που θα δείτε είναι η επόμενη γεννά της εναλλακτικής ενημέρωσης»

- Χεράκι χεράκι η ενημέρωση με την ψυχαγωγία;

«Η εναλλακτική ενημέρωση κυρίως, από δική μου ανάγκη. Να λέμε τις ειδήσεις, αλλά να δείχνουμε και τα παρασκήνια. Σας αποκαλύπτω δύο στοιχεία, για να καταλάβετε τι εννοώ. Ολες οι εγκαταστάσεις του Αlpha μετατρέπονται σε ένα απέραντο στούντιο, θα υπάρχει ένα στούντιο πρωτοποριακό και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Λειτουργεί σαν εφαλτήριο. Εγώ φεύγω από το στούντιο και περιδιαβαίνω τους χώρους του καναλιού. Όπου συμβαίνουν διάφορα πράγματα, που έχουν να κάνουν με την ενημέρωση»

- Για παράδειγμα;

«Είχαμε πρόσφατα τις πυρκαγιές. Αντί ο συνάδελφος ρεπόρτερ να έρθει στο στούντιο και να μας ενημερώσει, πηγαίνω εγώ στο γραφείο του. Είναι και πιο κοντά στην πηγή της ενημέρωσης»

- Ξεναγείτε τον τηλεθεατή στα άδυτα;

«Να δει πώς λειτουργεί το παρασκήνιο. Τι σημαίνει αίθουσα σύνταξης, μοντάζ. Να δει μέχρι και την καφετέρια που πίνουμε καφέ". Δεν υπάρχουν όρια στο χώρο, όπου θα εκτυλίσσεται η εκπομπή. Όλα θα περιστρέφονται γύρω από την ενημέρωση,

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved