Κηδεία Μπέμπα Μπλανς: Με μπουζούκι και κιθάρα «αποχαιρέτησαν» τη θρυλική ντίβα
Showbiz

Κηδεία Μπέμπα Μπλανς: Με μπουζούκι και κιθάρα «αποχαιρέτησαν» τη θρυλική ντίβα

Ελάχιστοι φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο» στην θρυλική ντίβα Μπέμπα Μπλάνς. Η κηδεία της έγινε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 10:45, στον Άγιο Νικόλαο Ζωγράφου.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι με μπουζούκι, κιθάρα και την μοναδική Γιώτα Γιάννα θα αποχαιρετήσουν από το νεκροταφείο Ζωγράφου την Μπέμπα Μπλανς και τόνισε «Όπως της αξίζει: ΜΑΓΚΙΚΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ» και έτσι έγινε.
Στο τελευταίο αντίο της θρυλικής ντίβας παρευρέθησαν ελάχιστοι όμως την αποχαιρέτησαν με μπουζούκι και κιθάρα, έτσι όπως ήθελε.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Μπέμπα Μπλανς «έφυγε» από τη ζωή νικημένη από την επάρατη νόσο.
Η Αγγελική Μούτσου, όπως ήταν το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας που έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία της αθηναϊκής νύχτας, τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνη της σε ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη παρέα με τα αγαπημένα της σκυλιά. Παρά την απόφαση της να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας δεχόταν συνεχώς προσκλήσεις να επιστρέψει στο πάλκο, αλλά και προτάσεις να κατέβει στην πολιτική, τις οποίες και απέρριπτε. Δίπλα της στον αγώνα κατά του καρκίνου η κόρη της Μαργαρίτα και οι δύο επιστήθιες φίλες της από τα παλιά, η Ξανθή Περράκη και η Γιώτα Γιάνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved