Μάγδα Τσαγγάνη: «Έχασα τη μητέρα μου όταν ήμουν 12 ετών»
Showbiz

Μάγδα Τσαγγάνη: «Έχασα τη μητέρα μου όταν ήμουν 12 ετών»

Για τα παιδικά της χρόνια και τη στιγμή εκείνη που την σημάδεψε, όταν σε ηλικία 12 ετών έχασε τη μαμά της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μάγδα Τσαγγάνη.

Πώς ήταν τα παιδικά χρόνια σου;
«Τα παιδικά μου χρόνια -θα ακουστεί περίεργο- ήταν πλούσια και ευτυχισμένα, με έναν πατέρα, τον Προκόπιο Τσαγγάνη, ο οποίος ήταν μπροστά από την εποχή, παρότι ήταν καθηγητής φυσικομαθηματικός και μετέπειτα γυμνασιάρχης. Για να καταλάβεις, έχασα τη μητέρα μου όταν ήμουν 12 ετών από υπερλειτουργία θυρεοειδούς αδένα και, ενώ τον παρακαλούσα να παντρευτεί ξανά, εκείνος αρνιόταν πεισματικά λέγοντας: «Εχω το παιδί μου, δεν παντρεύομαι».

Είχες κάποια μεταφυσική εμπειρία με τη μητέρα σου, που «έφυγε» τόσο πρόωρα;
«Πέθανε τον Ιούνιο και τα πρώτα Χριστούγεννα στόλισα το δέντρο για να αλλάξουμε ψυχολογία. Τελικά, έκλαψα κρυφά να μη με δει ο μπαμπάς μου και ένιωθα τόσο έντονα την παρουσία της δίπλα μου, ενώ αρκετά συχνά την έβλεπα στο όνειρό μου, γιατί ως μοναχοπαίδι είχα όλη την προσοχή των γονιών μου. Τη σκεφτόμουν πολύ και στην Αίγινα που πηγαίναμε. Νόμιζα ότι θα εμφανιστεί, θα με πάρει αγκαλιά και θα πάμε για μπάνιο, όπως κάναμε οι δυο μας», αποκάλυψε η ίδια στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved