Βασίλης Δήμας: «Ο γιος μου είναι το ομορφότερο δώρο της ζωής μου»
Showbiz

Βασίλης Δήμας: «Ο γιος μου είναι το ομορφότερο δώρο της ζωής μου»

 «Με τη Θάλεια έχουμε δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και θα θέλαμε πολύ, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν στο μέλλον, να αποκτήσουμε ένα ακόμα παιδί» εξηγεί ο Βασίλης Δήμας.

Ο μικρός Οδυσσέας είναι δυο ετών και ο τραγουδιστής με τη σύζυγό του του έχουν τεράστια αδυναμία. «Ο γιος μου είναι το ομορφότερο δώρο της ζωής μού!» τόνισε στη Real χωρίς δεύτερη σκέψη. Φέτος ωστόσο, στερήθηκε τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια του, προκειμένου να κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ό ταλαντούχος καλλιτέχνης στη συνέχεια έκανε πρόβες για το πρόγραμμα στο οποίο ηγείται στο νυχτερινό κέντρο «Posidonio», όπου έχει ήδη ξεκινήσει εμφανίσεις με την Κατερίνα Στικούδη, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τη Γιούλη Τάσσου και το συγκρότημα Εκείνος και Εκείνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμας είναι μαθηματικός και παράλληλα με τη διδασκαλία στην αρχή της καριέρας του, τραγουδούσε σε μουσικές σκηνές. Εκτοτε τον κέρδισε ολοκληρωτικά η μουσική. Οι συνάδελφοί του τον αποκαλούν «καλλιτέχνη των καλλιτεχνών» και όχι τυχαία. Εκτός από ερμηνευτής, είναι συνθέτης και τραγουδοποιός και δεν είναι λίγοι οι τραγουδιστές που του έχουν ζητήσει κατά καιρούς να τους γράψει τραγούδια.

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος τον έχει εμπιστευτεί για' να μελοποιήσει στίχους του, σε κομμάτια που αργότερα ερμήνευσε ο Πασχάλης Τερζής. Έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Μακρόπουλο, τον Νότη Σφακιανάκη, άλλά και με τον Σταμάτη Γονίδη, με τον οποίο, μάλιστα, είναι και κουμπάροι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved