Ο «Χλαπάτσας» αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Μετά το σίριαλ έφαγα πόρτα»
Showbiz

Ο «Χλαπάτσας» αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Μετά το σίριαλ έφαγα πόρτα»

Το κοινό τον γνώρισε μέσα από το σίριαλ του ΑΝΤ1, "Της Ελλαδος τα παιδιά" όπου υποδυόταν τον "Χλαπάτσα". Και ενώ γνώρισε μέσα από την σειρά μεγάλη επιτυχία, οι πόρτες ήταν κλειστές για εκείνον και δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει όπως θα μπορούσε την αναγνωρισιμότητά του.

Πώς βρέθηκε στο χώρο της υποκριτικής ενώ σπούδαζε στο πανεπιστήμιο; «Στο χώρο μπήκα κάπως «ανορθόδοξα» γιατί σπούδαζα στο πανεπιστήμιο, στο Οικονομικό της Νομικής. Στην αρχή για κάποια χρόνια, για τις παραστάσεις που έπαιζα, τα πράγματα τσούλησαν πολύ εύκολα και αβίαστα, σαν να μου είχε στρώσει κάποιος το χαλί. Αυτό έγινε μέχρι τότε που έκανα το σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά», μετά άρχισαν όλα να γίνονται πιο δύσκολα» τόνισε στο Λοιπόν ο Δημήτρης Φραγκίογλου.

- Ήταν ένα σίριαλ με μεγάλη επιτυχία, λογικά οι δρόμοι έπρεπε να ανοίξει για σένα.

«Μέχρι τότε δεν είχε χρειαστεί να χτυπήσω κάποια πόρτα. Η μία δουλειά άρχισε να φέρνει την άλλη, έκανα παλιά και ραδιόφωνο, με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, αλλά από το σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά» τα πράγματα άρχισαν να γίνονται μονοσήμαντα, ό,τι και να πρότεινα εγώ «έφαγε πόρτα», πιο... πόρτα δεν γίνεται»

-Απευθύνθηκες σε κάποιο συνάδελφό σου και η απάντηση ήταν αρνητική;

«Δεν ήταν αρνητική με την έννοια ότι ήταν χάλια και δεν γίνεται, αλλά δεν προχώρησε. Δεν είμαι ως χαρακτήρας ο άνθρωπος που όταν βρεθεί σε ένα περιβάλλον, θα ψάξει να έρθει κοντά και να πάει εσκεμμένα με τους.... από πάνω για να χτίσει σχίσει. Μπορώ να χτίσω σχέσεις, δεν ντρέπομαι, αλλά δεν μπορώ να το κάνω εσκεμμένα για να χτίσω την άμεση επαφή. Στον ΑΝΤ1 δεν είχα άμεσες σχέσεις με κάποιους, για να μπορώ να συνομιλώ.»

- Ο «Χλαπάτσας», ο ρόλος που υποδυόσουν στο σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά» σε... ακολουθεί;

«Ναι, με ακολουθεί, αλλά νιώθω ότι έχει πάρει το δικό του δρόμο, είναι ένας άλλος άνθρωπος πέρα από μένα, ότι είναι σαν φίλος, σαν γνωστός μου, δεν νιώθω ότι είμαι εγώ. Ο ρόλος ήταν χαρακτηριστικός και μου έχει μείνει ψευδώνυμο, «ο Χλαπάτσας». Με αναγνωρίζουν ακόμα στο δρόμο ως «χλαπάτσα»... Οι νεότεροι, που τα βλέπουν τώρα μέσα από το διαδίκτυο, μπορεί να ξέρουν πολλά περισσότερα για μένα απ' ό,τι οι παλαιότεροι, που πορεύτηκαν με τη σειρά, κι αυτό είναι εντυπωσιακό. Ο «Χλαπάτσας» δεν μου έφερε επιτυχία.»

-Γιατί;

«Τη στιγμή εκείνη, αν μπορούσε να «εξαργυρωθεί» κάπως ο τρόπος που έπρεπε να «εξαργυρωθεί» δεν με ενδιέφερε σαν χαρακτήρα, δεν ήταν αυτό που με ένοιαζε, ήταν όλα προτάσεις γύρω από το ρόλο αυτό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved