Αφιέρωμα στη μεγάλη επιτυχία «Το Μινόρε της αυγής»
Showbiz

Αφιέρωμα στη μεγάλη επιτυχία «Το Μινόρε της αυγής»

Μια συναυλία – αφιέρωμα στη  μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του΄80 «Το Μινόρε της αυγής» πραγματοποιήθηκε χθες  στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου.

«Το μινόρε της αυγής» ήταν δραματική τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ στις 14 Ιανουαρίου 1983 σε σενάριο Βαγγέλη Γκούφα και Φώτη Μεσθεναίου ο οποίος υπέγραφε και τη σκηνοθεσία. Η σειρά αφηγείται την ιστορία του Αντώνη Ζάγκουρα ενός νεαρού ρεμπέτη, που έρχεται από τη Σύρο στην Αθήνα αναζητώντας την τύχη του. Γίνεται μέλος μιας ρεμπέτικης κομπανίας κι ακολουθεί συναρπαστική διαδρομή γεμάτη έρωτες, επιτυχίες, αλλά και πολλές απογοητεύσεις, μέχρι που κερδίζει την κοινωνική και καλλιτεχνική καταξίωσή του.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Κώστας Χατζής, η αγαπημένη όλων Κωνσταντίνα, η μεγάλη λαϊκή φωνή Λιζέτα Νικολάου, η «Αθηναϊκή Κομπανία», που απαρτίζεται από τους Δημήτρη Χατζηδιάκο, Ελένη Φειδάκη, Γιώργο Νικολέρη και Νίκο Δούκα, η νέα γνήσια λαϊκή φωνή Δήμητρα Σταθοπούλου, καθώς και ο πρωτοεμφανιζόμενος Κωνσταντίνος Καλογράνας, θα μας θυμίσουν τις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες της θρυλικής σειράς και όχι μόνο! Τραγουδούν επίσης οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ελένη Καρακάση και Τζένη Διαγούπη. Την βραδιά παρουσίασε η Ζέτα Δούκα με τον Δημήτρη Μακαλιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved