Η συγκινητική κίνηση προσφοράς του Γιώργου Μαυρίδη και της Μόλυ!
Showbiz

Η συγκινητική κίνηση προσφοράς του Γιώργου Μαυρίδη και της Μόλυ!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αξιοποιεί την αναγνωρισιμότητά του ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος μαζί με τη Μόλυ θα βρεθούν σήμερα στην Ξάνθη για να πρωτοστατήσουν σε μία πραγματικά συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς. 

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής ο οποίος μαζί με τη χαριτωμένη σκυλίτσα του θα βοηθήσει όσο μπορεί για την κάλυψη των ελλείψεων των εγκαταστάσεων σχολείου στην Ξάνθη. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

«Αύριο Κυριακή μαζί με την Μόλυ θα παραβρεθούμε σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων κ κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Ξάνθης. Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να συγκεντρωσουμε οσο περισσότερα χρήματα γίνεται για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες υποδομές και να καλύψουμε τις ελλείψεις των εγκαταστάσεων του σχολείου σε τουαλέτες και αίθουσες. Θα ζωγραφισουμε, θα διασκεδασουμε και θα ακούσουμε μουσική στο προαύλιο του σχολείου. Θα υπάρχει είσοδος στην εκδήλωση και ολα τα έσοδα θα διατεθούν με σκοπό την ανακαίνιση. Θα ήταν χαρά μου να το στήριξετε όσοι μπορείτε και να δώσετε το παρόν.? Τέλος θα ήθελα να πώ ότι συμμετέχω αφιλοκερδώς στην συγκεκριμένη εκδήλωση και ότι ακόμα και τα έξοδα μου τα πληρώνω εγώ. Το διευκρινίζω γιατί ζούμε δύσκολες εποχές με έντονη κριτική και κακεντρεχεία και απλά προστατεύω τον εαυτό μου.

Ευχαριστώ ❤️»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved