Σόμμερ-Παναγιωτακοπούλου: Ετοιμάζονται για... κουφέτα!
Showbiz

Σόμμερ-Παναγιωτακοπούλου: Ετοιμάζονται για... κουφέτα!

∆υόµισι χρόνια µετά την απόφασή τους να είναι µαζί, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Σόμμερ δείχνουν να διανύουν την οµορφότερη περίοδο της σχέσης τους, χωρίς όµως αυτό να σηµαίνει ότι ετοιµάζονται για... κουφέτα.

Όχι πως θα αργήσει να έρθει αυτή η στιγµή, όµως προς το παρόν και δεδοµένων κάποιων ιδιαίτερων συνθηκών, όπως το γεγονός ότι τους επόµενους µήνες ο Κώστας Σόµµερ θα είναι αφοσιωµένος στην παρουσίαση του παιχνιδιού επιβίωσης «Survival secrets», ένας γάµος δεν είναι στα άµεσα σχέδιά τους. Το όµορφο µοντέλο και ηθοποιός, άλλωστε, δεν δείχνει να βιάζεται. Το αντίθετο µάλιστα, καθώς η ίδια δηλώνει στη Real: «Ακόµα δεν µου έχει γίνει πρόταση γάµου. Νοµίζω, άλλωστε, ότι δεν θα πρόσθετε κάτι στη ζωή µας η επισηµοποίηση. Ζούµε σαν παντρεµένοι. Πάντως, δεν ήµουν ποτέ από τις γυναίκες που φαντάζονται την ηµέρα του γάµου τους. Παρ’ όλα αυτά, δεν είµαι κατά σε κάτι τέτοιο».
Ζουν µαζί κάτω από την ίδια στέγη και συγκεκριµένα στο όµορφο διαµέρισµα του ηθοποιού και παρουσιαστή στα νότια προάστια και η καθηµερινότητά τους κυλά πολύ όµορφα. Η Ναυσικά, η οποία έχει 20 χρόνια διαφορά από τον Κώστα, νιώθει σαν να έχει βρει στο πρόσωπό του τον άντρα που έψαχνε: «Ο ιδανικός άντρας πρέπει να έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά. Να είναι εύστροφος και να έχει χιούµορ. Ολα αυτά και πολλά περισσότερα βρίσκω στον Κώστα. Είναι ένας χαρισµατικός άνθρωπος». Οσο για τη διαφορά ηλικίας τους, η µελαχρινή καλλονή σχολιάζει: «Κανένα απολύτως πρόβληµα δεν έχω µε αυτό!». Το φετινό καλοκαίρι έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τη Ναυσικά, καθώς µε τον σύντροφό της «όργωσε» την Ελλάδα, ενώ ταξίδεψε και στο εξωτερικό αποκτώντας εµπειρίες ζωής: «Το µόνο που µπορώ να πω µε σιγουριά είναι ότι ήταν ένα γεµάτο καλοκαίρι µε περιπέτειες και νέους φίλους. Είχα την τύχη να πάω στην Κούβα φέτος, που ήταν ένα ταξίδι ζωής. Είµαι χορτασµένη κι έτοιµη για έναν δηµιουργικό χειµώνα. Είχα συναισθηµατική σταθερότητα. Αλλες χρονιές ήταν πιο δύσκολες. Φέτος, ήµουν ήρεµη. Αυτό ήταν πολύ σηµαντικό για µένα».

Αν και µόλις 24 ετών, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θέλει να ζει τη ζωή της και προσπαθεί να βιώνει όµορφες περιπέτειες. «Η µεγαλύτερη ανατροπή που έκανα µέχρι τώρα ήταν όταν έφυγα για Ινδία τον χειµώνα που πέρασε. Εµεινα δύο µήνες εκεί και ο τρόπος ζωής µου άλλαξε πλήρως. Πολύ ωραία εµπειρία, ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από τα τετριµµένα. Εκτός των άλλων, επιστρέφεις κι εκτιµάς πολύ περισσότερο τη ζωή που έχουµε στην Ελλάδα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved