Αλίνα Κωτσοβούλου: «Είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα…»
Showbiz

Αλίνα Κωτσοβούλου: «Είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα…»

Η Αλίνα Κωτσοβούλου μιλά για τον ρόλο της στην σειρά «Παρθένα Ζωή».

«Είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Όμορφος και χαλαρός χαρακτήρας, που σκέφτεται αισιόδοξα. Είναι φίλη με τη Χρυσάνθη, αλλά προσεχώς θα κάνει παρέα και με τη, Σοφία. Καθότι είναι χήρα στρατιωτικού, ζει με τη σύνταξη του πρώην συζύγου, οπότε έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο να κάνει ό,τι θέλει. Παίζει τυχερά παιχνίδια και χαρτιά. Έχει ενεργό δράση στα γεγονότα και δεν ξεχνά να κάνει το σχόλιο της. Πάντα όμως με καλή διάθεση. Καθώς το σίριαλ είναι καθημερινό και γράφεται συνέχεια, σας ενημερώνω πως η δράση δεν θα σταματήσει ποτέ. Εκτός του βασικού θέματος, συνεχώς θα αναπτύσσονται επιμέρους ιστορίες που θα κρατούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, μικρών και μεγάλων, στο ζενίθ» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Έχει κοινά η Απολλωνία με την Αλίνα;

«Σίγουρα έχει. Η αισιοδοξία είναι το ζητούμενο της ζωής, αλλά βγαίνει με κόπο καθώς, όπως όλοι, έχω περάσει και εγώ τις δυσκολίες μου. Η σκοτεινιά δεν μου αρέσει. Θέλω να σκέφτομαι μόνο θετικά.»

-Εσείς τι σχέση έχετε με τον τζόγο;

«Μου αρέσει η μπιρίμπα, αλλά σαν παιχνίδι... Έχω μια φυσική αντιπάθεια στο χρήμα, στον τζόγο, καθώς έχω δει την καταστροφή που μπορεί να επιφέρει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved