Τζίμα-Λάμπρου: «Είμαστε κάθε μέρα στο δελτίο, αφού εκεί ανήκουμε ως ρεπόρτερ»
Showbiz

Τζίμα-Λάμπρου: «Είμαστε κάθε μέρα στο δελτίο, αφού εκεί ανήκουμε ως ρεπόρτερ»

Η Ράνια Τζίμα και ο Σπύρος Λάμπρου είναι το νέο «ζευγάρι» του Alpha. Τι προετοιμασία κάνουν ώστε να είναι πανέτοιμοι για την κάθε εκπομπή;

Ρ.Τζ.: «Μία από τις μεγάλες χαρές της δουλειάς αυτής είναι ότι σε φέρνει συνεχώς αντιμέτωπο με νέα πεδία αναζήτησης. Για να τα αντιμετωπίσεις, απαιτείται διάβασμα. Θεωρώ, άλλωστε, ότι η προετοιμασία για μια συνέντευξη είναι το ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς το συνομιλητή» τόνισε στον Τηλεθεατή.

Σπ.Λ. «Είμαστε κάθε μέρα στο δελτίο, αφού εκεί ανήκουμε ως ρεπόρτερ. Ταυτόχρονα, στήνουμε τη σκαλέτα της εκπομπής. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί όπου "χτυπήσαμε πόρτα" μας άνοιξαν».

- Συνεντεύξεις που σας ιντριγκάρουν;

Ρ.Τζ.: «Η τελευταία συνέντευξη που θυμάμαι ότι διάβαζα και δεν ήθελα να τελειώσει ήταν του Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ. Θαυμάζω τις συνεντεύξεις ανθρώπων της τέχνης για τις διαδρομές σκέψεις που ανοίγουν».

Σπ.Λ.: «Αλέξης Τσίπρας, Καραμανλής, Τσακαλώτος, Σαμαράς. Από αθλητές θα ήθελα σαν τρελός τον Αντετοκούνμπο. Οι πρωταγωνιστές στην εφορία, στη λαϊκή, στις τράπεζες. Θέλω ο πολιτικός να μου πει για τα εγγόνια του που πήγαν πρώτη μέρα στο σχολείο. Ή να μας μιλήσει ένας πολιτικός για τη νέα του σχέση».

-Ποια είδηση αυτή τη χρονιά σας συγκλόνισε;

Ρ.Τζ.: «Τόσο η έναρξη της προεδρίας Τραμπ όσο και το δημοψήφισμα Ερντογάν ήταν πραγματικά τρομακτικές ειδήσεις».

Σπ.Λ.: «Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη. Παραμένει καρφωμένο στο μυαλό μου το δράμα των μεταναστών από τη Συρία και τις υπόλοιπες χώρες. Το κάλυψα. Το έζησα... Δεν μπορώ να το αποδεχτώ. Έχω γείτονες από τη Συρία, που έχασαν παιδία. Πιθανότατα αν έφταναν στην Ελλάδα, θα έπαιζαν με τα δικά μου παιδιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved