Δωροθέα Μερκούρη: Αυτός είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Ελληνίδας Σοφία Λόρεν!
Showbiz

Δωροθέα Μερκούρη: Αυτός είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Ελληνίδας Σοφία Λόρεν!

Μπορεί να είναι φειδωλή στα λόγια που αφορούν την προσωπική της ζωή και να µη θέλει να αναφέρεται στον σύντροφό της, οι εικόνες όµως µιλούν από µόνες τους. Ο λόγος για την Ελληνοϊταλίδα καλλονή Δωροθέα Μερκούρη, η οποία συµπληρώνει δύο χρόνια σχέσης µε τον 51χρονο σύντροφό της Άνταµ και δεν διστάζει να το µοιραστεί µε τους διαδικτυακούς φίλους της µέσα από τον προσωπικό λογαριασµό της στο Instagram.

Η ηθοποιός τα τελευταία τρία χρόνια µένει µόνιµα στην Ελλάδα, σε ένα πανέµορφο σπίτι στην Πλάκα. Προτιµά να κρατά ένα χαµηλό προφίλ όσον αφορά τα προσωπικά της και για τον λόγο αυτό οι φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της από τις πρόσφατες διακοπές της στα ελληνικά νησιά µε τις κόρες της και τον επιχειρηµατία σύντροφό της δείχνουν πως η σχέση τους γίνεται όλο και πιο σηµαντική. «Η ∆ωροθέα την τελευταία πενταετία είδε την προσωπική ζωή της στην πρώτη γραµµή των media», σχολιάζει καλός φίλος και συνεργάτης της, συνεχίζοντας: «Από τη µια η παλιά της σχέση µε τον επιχειρηµατία Μάκη Παντζόπουλο, από την άλλη η σχέση που είχε µε τον δηµοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, δηµιούργησαν θέµα στην ίδια, αφού επιθυµεί να µην ασχολείται κανείς µε τη ζωή και τα παιδιά της».
Η πανέµορφη ∆ωροθέα, που έχει κάνει µεγάλη καριέρα ως µοντέλο, ενώ διατηρεί φιλική σχέση µε τη Μόνικα Μπελούτσι, έχει βρει, όπως όλα δείχνουν, τον έρωτα στο πρόσωπο του Ανταµ, µε τον οποίο έκλεισαν δύο υπέροχα χρόνια σχέσης. Για αυτό και ανέβασε τη φωτογραφία τους από την επίσκεψή τους στη Μύκονο, όπου ο Άνταµ της χαρίζει ένα τρυφερό φιλί.
«Η ∆ωροθέα βρέθηκε στη Μύκονο το καλοκαίρι µαζί µε τον σύντροφό της. Γεγονός είναι πως οι περισσότεροι φίλοι που τη συνάντησαν στο Νησί των Ανέµων παρατήρησαν πως η ηθοποιός λάµπει από ευτυχία!», δηλώνει στη Real καλή φίλη της και συνεχίζει: « Η ∆ωροθέα διανύει µια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, οι κόρες της µεγαλώνουν και διατηρεί µαζί τους µια εξαιρετική σχέση, ενώ ο σύντροφός της είναι ιδιαίτερα προστατευτικός µαζί της και την πληµµυρίζει µε αγάπη. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν επιθυµεί να µιλά για τίποτε άλλο εκτός από τα επαγγελµατικά της».
Αξίζει να σηµειωθεί ότι το ζευγάρι έκανε καλοκαιρινές αποδράσεις σε πολλά νησιά της Ελλάδας µαζί µε τις δύο κόρες της ∆ωροθέας, Ηλέκτρα και Γαία, οι οποίες παίζουν πολύ σηµαντικό ρόλο στη ζωή της. Στη συνέχεια βρέθηκαν στη Μύκονο, που, σύµφωνα µάλιστα µε πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της ηθοποιού, ήταν ένα ταξίδι-έκπληξη που ενθουσίασε τη ∆ωροθέα και έγινε για να γιορτάσουν την επέτειο των δύο υπέροχων χρόνων που είναι µαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved