Δεν φαντάζεστε τι παραδέχεται η Αλικάκη για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη
Showbiz

Δεν φαντάζεστε τι παραδέχεται η Αλικάκη για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη

Η Μυρτώ Αλικάκη γίνεται παράδειγμα προς μίμηση μιλώντας για την καλή σχέση που διατηρεί µε τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη, µε τον οποίο εδώ και έξι χρόνια ζουν χωριστά.

Η ηθοποιός, που πόσταρε στο Instagram µια φωτογραφία της µαζί µε τον πατέρα των παιδιών της, την ηµέρα των γενεθλίων του µεγάλου τους γιου λέει: «Κάνουµε πολλά πράγµατα οι τέσσερίς µας. Μετά τον πρώτο καιρό, που ήταν οι καταστάσεις δύσκολες, έχουµε βρει άλλες ισορροπίες και άλλα πράγµατα ουσίας. ∆εν είναι µόνο για τα παιδιά... Oχι. Είναι αλήθεια! Νοιαζόµαστε ο ένας για τον άλλον. Εύκολο δεν είναι σίγουρα. Ενα ζευγάρι που θα αποφασίσει να ζήσει χωριστά στην πραγµατικότητα ποτέ δεν χωρίζει όταν έχει οικογένεια. Ο Πέτρος κι εγώ δεν πάψαµε ποτέ να εκτιµάµε ο ένας τον άλλον, παρόλο που έχουµε περάσει πολύ δύσκολα» δηλώνει στη real.
Η Μυρτώ Αλικάκη νιώθει πλήρης µε τους δύο γιους της και δεν της γεννήθηκε η επιθυµία να προχωρήσει σε έναν δεύτερο γάµο: «Θεωρώ ότι η επισηµοποίηση και ο γάµος, αν εξαιρέσουµε το ότι µερικοί, κάποια στιγµή, κάνουν κέφι να παντρευτούν, όπως είχε συµβεί και µε εµένα και τον Πέτρο, στην πραγµατικότητα εξυπηρετούν πρακτικούς σκοπούς. Βέβαια, έχω µάθει ποτέ να µη λέω “ποτέ”, αλλά δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω άλλο παιδί. Νιώθω ότι έχουµε µια οικογένεια και θα µου φαινόταν περίεργο. Είµαι πλήρης µε τα δύο µας παιδιά. Συν ότι η ζωή µας δεν είναι και εύκολη. Πρέπει να δουλεύουµε... ∆εν µπορώ -ειδικά τώρα που έχουν περάσει και τόσα χρόνια- να καθίσω σπίτι µου έναν χρόνο να µεγαλώνω ένα µωρό. Αν το ήθελα, θα τα είχα καταφέρει. ∆εν θέλησα...».
Η ηθοποιός εξηγεί ότι είναι καλά στα προσωπικά της και ότι δεν χρειάζεται κάποιος να βρίσκεται σε σχέση για να συµβαίνει αυτό: «Είµαι καλά προσωπικά γιατί είµαι καλά µε τον εαυτό µου, είµαι υγιής, βλέπω τα παιδιά µου να είναι χαρούµενα και, δόξα τω Θεώ, έχω δουλειά σε τόσο δύσκολους καιρούς. Εχω γύρω µου ανθρώπους, που τους αγαπάω και µε αγαπάνε. Ολα τα άλλα έρχονται και παρέρχονται. Είναι σηµαντικό να είναι κάποιος καλά χωρίς έναν έρωτα. ∆εν τον θεωρώ απαραίτητο στοιχείο της ευτυχίας. Αν είσαι καλά µε τον εαυτό σου, όλα έρχονται...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved