Ελένη Ράντου: Τώρα που η µικρή µου µεγάλωσε, θα ήθελα να µεγαλώσω άλλο ένα παιδί
Showbiz

Ελένη Ράντου: Τώρα που η µικρή µου µεγάλωσε, θα ήθελα να µεγαλώσω άλλο ένα παιδί

Η Ελένη Ράντου θα ήθελε να γίνει ξανά μάνα και μιλάει με αγάπη για την κόρη της Ελένη αλλά και για τα παιδιά στην Αιθιοπία που συνάντησε και... φώτισαν τη ζωή της!

Πόσο σηµασία έχει για σένα να σε καθοδηγήσει κάποιος να βρεις την όποια ηρωίδα καλείσαι να παίξεις;

Να επικοινωνήσω έχω µεγάλη ανάγκη. Να νιώσω ότι αγαπάµε το ίδιο πράγµα. Να νιώσω ειλικρίνεια στις προθέσεις. Κι ότι µε σέβεται όσο τον σέβοµαι κι εγώ. Εχω πολλά ζητήµατα εµπιστοσύνης µε τα χρόνια. Πρέπει να δω πολύ καθαρά µάτια για να εµπιστευθώ. Νοµίζω πως αυτό συνέβη µε τον Σταµάτη. Είδα µεγάλο σεβασµό. Και στο έργο και σε µένα. ∆εν ήθελε να µε αλλάξει. Να µε ακυρώσει. Ηθελε να µε κάνει καλύτερη.

Με νέο... σύντροφο φέτος. Στο Εθνικό είχες τον Αλκι Κούρκουλο, τώρα τον Γιάννη Βούρο. Με τον οποίο έχετε «συναντηθεί» ξανά;

Θεατρικά ένα καλοκαίρι πριν από πολλά χρόνια το µοιραστήκαµε στο θέατρο «Σµαρούλα». Βλέπαµε, όµως, πάντα ο ένας τη δουλειά του άλλου όλα αυτά τα χρόνια. Κρατούσαµε µια επαφή. Οι πρόβες δείχνουν ότι θα είναι εξαιρετικός. Κι είµαι πολύ χαρούµενη. Στην αρχή ένιωθα σαν να απατώ τον Αλκι. Εχει όµως τόσο ενθουσιασµό ο Γιάννης, που τον χαζεύω στις πρόβες.

Η Φιλουµένα... βγάζει νύχια για τα παιδιά της. Θα έκανες τα πάντα, όπως εκείνη, για χάρη της κόρης σου, Ελένη;

Εδώ κι αν την καταλαβαίνω... Η µεσογειακή µάνα µπορεί να έχει κατηγορηθεί για τον υπερπροστατευτισµό της, αλλά τι να κάνουµε; Ετσι είµαστε. Τα παιδιά µας είναι η προέκταση της ύπαρξής µας. ∆εν µπορούµε να τα αποµονώσουµε από αυτή.

Θα ήθελες να είχες ένα ακόµα παιδί; Σου πέρασε κάποια στιγµή από το µυαλό;

Ναι. Τώρα που η µικρή µου µεγάλωσε, θα ήθελα να µεγαλώσω άλλο ένα παιδί. Ακόµα κι αν δεν ήταν δικό µου. Νιώθω ότι ακόµα έχω δυνάµεις να δώσω αγάπη, να αφοσιωθώ, να βάλω έναν τόσο ωραίο µπελά στη ζωή µου. ∆εν ξέρω αν είναι εφικτό - µπορεί να το θέλω επειδή ξέρω ότι δεν γίνεται.

Ο ρόλος της µάνας είναι ο µεγαλύτερος;

Το καλοκαίρι βρέθηκα στην Αιθιοπία. Σε ένα ορφανοτροφείο. Με πολλά παιδιά του κόσµου. ∆εν θυµάµαι το πρόσωπό µου πιο φωτισµένο τα τελευταία χρόνια. Ηξερα ότι είµαι στο σωστό µέρος. Πόσες φορές το νιώθει κανείς αυτό το αίσθηµα;

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved