Δήμητρα Γαλάνη: «Το πρόβλημά μας αυτήν την στιγμή, είναι η έλλειψη πνευματικότητας»
Showbiz

Δήμητρα Γαλάνη: «Το πρόβλημά μας αυτήν την στιγμή, είναι η έλλειψη πνευματικότητας»

Η Δήμητρα Γαλάνη μιλάει για όλα και υποστηρίζει ότι η έλειψη πνευματικότητας είναι αυτό που μας λείπει περισσότερο από ποτέ τώρα...

Ποιο θεωρείς αλήθεια, το βασικό πρόβλημά μας αυτήν την εποχή;

Κάτι σε σχέση με αυτό που λέγεται εξουσία σε αυτήν την χώρα, δεν πάει καλά. Το πρόβλημά μας αυτήν την στιγμή, είναι η έλλειψη πνευματικότητας. Είναι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι ηγέτες, οι οποίοι να έχουν μια άλλη πνευματικότητα, ώστε να οδηγήσουν τον κόσμο σε έναν διαφορετικό δρόμο. Έχει χαθεί η πνευματικότητα από τη θρησκεία, από την πολιτική, έχει χαθεί από παντού.

Συμφέρει να απαξιωθεί γενικότερα η πολιτική;

Φοβάμαι ότι αυτό, εξυπηρετεί πολύ το συστηματάκι, το οποίο έχει γελοιοποιήσει την πολιτική. Κινδυνεύουμε όλοι από αυτό. Αν καταφέρουν να μας κάνουν ν απαξιώσουμε την πολιτική την πατήσαμε κανονικά.

Μπορείς να αποκωδικοποιήσεις αυτό το συγκλονιστικό συναίσθημα, την ανατριχίλα που νιώθουμε όλοι ακούγοντας τη φωνή σου;

Η φωνή είναι σαν ένα κάλεσμα. Αν μείνει κάποιος στη φωνή του μόνο, αυτό μπορεί να τον κάνει βλάκα. Σαν ένα παγόνι που κάθεται και επιδεικνύει τα φτερά του. Αν κράξει όμως σου έρχεται να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο. Η φωνή είναι ένα μέσο. Αυτό που αποτυπώνεται στην φωνή είναι η ψυχή και η προσωπικότητα του ανθρώπου.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved