Στα Οσκαρ η κόρη του Ζανό, Ξένια Ντάνια
Showbiz

Στα Οσκαρ η κόρη του Ζανό, Ξένια Ντάνια

Η Ξένια Ντάνια πρωταγωνιστεί στην ταινία «Amerika square» και… φλερτάρει με τα Οσκαρ! 

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, κόρη του ηθοποιού Ζανό Ντάνια, κρατάει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα ταινία «Amerika square» του Γιάννη Σακαρίδη, που αποτελεί την ελληνική πρόταση για τα αμερικανικά κινηματογραφικά βραβεία του 2018 στην κατηγορία της Ξενόγλωσσης Ταινίας.

«Οπως είναι φυσικό, είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που συμμετέχω σε μια ταινία που προτάθηκε από τη χώρα μας για τα Οσκαρ. Τι να πω... Ελπίζω και εύχομαι τα καλύτερα!» λέει στην «Espresso» η 24χρονη κόρη του Ζανό Ντάνια, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Τζαμαϊκανή Μαρία Φλορίς Νόρμαν.

Στην ταινία στην οποία κάνει και το κινηματογραφικό ντεμπούτο της η εξωτικής ομορφιάς Ξένια υποδύεται την Τερέζα, μια Αφρικανή μετανάστρια στην Ελλάδα, η οποία ασχολείται με το τραγούδι και πέφτει θύμα ενός γκάνγκστερ που την εξωθεί στην πορνεία. «Είναι η ιστορία τρομερής εκμετάλλευσης μιας κοπέλας που βρίσκεται στην Ελλάδα και μπορώ να πω ότι σαν την Τερέζα υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες που σήμερα κυκλοφορούν ανάμεσά μας και, όπως εκείνη, έχουν πέσει θύματα κάθε είδους εκμετάλλευσης και απλά δεν το γνωρίζουμε».

«Γράφω στίχους και θα ήθελα να δημιουργήσω τα δικά μου κομμάτια. Πάντα στα αγγλικά, για να απευθύνονται σε όλο τον κόσμο. Λατρεύω τη Νίνα Σιμόν, η οποία, εκτός από τη σπουδαία φωνή της, ξεχώρισε και για τον ακτιβισμό της μέσα από τα τραγούδια της» μας λέει και προσθέτει πως, αν άγραφε ένα τραγούδι με αφορμή την οικολογική καταστροφή με τη διαρροή πετρελαίου στον Σαρωνικό, θα καυτηρίαζε κυρίως τον ρόλο της Πολιτείας «που επιτρέπει στον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved