Λούκα Κατσέλη: «Και για την Αμαλία η απώλεια του ήταν μεγάλη»
Showbiz

Λούκα Κατσέλη: «Και για την Αμαλία η απώλεια του ήταν μεγάλη»

Για τη μεγάλη οικογένεια της και τον καρπό του έρωτα της με τον Γεράσιμο Αρσένη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Λούκα Κατσέλη.

«Και οι δύο είχαμε βγει από προηγούμενους γάμους. Ο Γεράσιμος είχε δύο γιους από τον πρώτο γάμο του, που είναι παντρεμένοι πλέον, με παιδιά Από αυτούς υπάρχουν τέσσερα εγγόνια, ο Γεράσιμος και ο Φίλιππος, 31 ετών,ηΛώρα,27ετών,και ο Θοδωρής, που είναι μόλις 5 ετών. Από τον δικό μου πρώτο γάμο έχω έναν γιο, τον Δημήτρη, και δύο εγγόνια, τον Λεωνίδα, 8 χρονών, και τον Αλέξη, που είναι στα 5. Με τον Γεράσιμο κάναμε την κόρη μας την Αμαλία, που είναι 27 χρονών και ηθοποιός. Η Αμαλία, από 7 ετών, ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να πάει στο θέατρο. Γεννήθηκε πρόωρα, στους έξι μήνες, κι έτσι κάθε χρόνο στα γενέθλια της, στις 16 Αυγούστου (στο πανηγύρι του αγίου Γερασίμου), κάναμε μια μεγάλη γιορτή στην Κεφαλλονιά, όπου μαζευόμαστε τα καλοκαίρια. Εκείνη, λοιπόν, πάντοτε ανέβαζε ένα θεατρικό έργο ή έκανε ένα σόου για τη μέρα αυτή. Εχει έντονη καλλιτεχνική φλέβα, ακολουθώντας τα χνάρια της δικής μου καλλιτεχνικής οικογένειας αλλά και της οικογένειας του Μάκη, γιατί και αυτό το είχαμε κοινό. Η Κίτυ Αρσένη, η αδελφή του, ήταν ηθοποιός και σκηνοθέτιδα, οι δικοί μου οι γονείς, ο Πέλος και η Αλέκα Κατσέλη, σκηνοθέτης και ηθοποιός, αντίστοιχα, και η αδελφή μου, Νόρα, ηθοποιός»

Ποια ήταν η σχέση της Αμαλίας με τον πατέρα της;
«Ηταν ένας πολύ μεγάλος, αμοιβαίος έρωτας. Και για την Αμαλία η απώλεια του ήταν μεγάλη. Της κόστισε πολύ»

Πώς ήταν να μεγαλώνει ανάμεσα σας;
«Πέρασε δύσκολα στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Της δημιούργησε τραύμα αυτή η ιστορία. Να βλέπεις το ικρίωμα του πατέρα σου να καίγεται στο Σύνταγμα και να είσαι επτά χρονών; Φανταστείτε, πηγαίναμε σινεμά και δίσταζε να περπατήσει δίπλα μας. Φοβόταν. Ακολουθούσε απλά», εξομολογείται στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved