Ελεάννα Μπατίστα: Η κόρη του Μπατίστα είναι κούκλα αλλά ανήκει στον...
Showbiz

Ελεάννα Μπατίστα: Η κόρη του Μπατίστα είναι κούκλα αλλά ανήκει στον...

Το µήλο κάτω από τη µηλιά θα πέσει και στην περίπτωση του παλαίµαχου ποδοσφαιριστή Ντανιέλ Μπατίστα και της κόρης του Ελεάννας αυτό ισχύει 100%.

Μπορεί στα 80s και στα 90s o Ντανιέλ να χάριζε δυνατές συγκινήσεις στους φιλάθλους της ΑΕΚ και του Ολυµπιακού, φέτος όµως κερδίζει τις εντυπώσεις µε τους... άθλους του στο παιχνίδι επιβίωσης του Epsilon «Survival Secret». Φυσικά έχει την αµέριστη υποστήριξη της οικογένειάς του και κυρίως της µεγαλύτερης κόρης του, της όµορφης Ελεάννας, η οποία κληρονόµησε την αγάπη του για τον αθλητισµό, µιας και είναι γυµνάστρια.

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν έκπληξη για εµένα το ότι πήρε µέρος στο ριάλιτι, γιατί ο πατέρας µου ήταν ένας άνθρωπος χαµηλών τόνων», παραδέχεται στη Real η καλλονή γυµνάστρια και συνεχίζει: «Άλλωστε, δεν το είχε και ανάγκη. Εγώ, πάντως, τον παρακολουθώ και τον στηρίζω».
Η 30χρονη Ελεάννα σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ και είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. «Από τεσσάρων χρόνων ασχολούµαι µε τον αθλητισµό», δήλωσε η όµορφη γυµνάστρια, που έχει τελειώσει το Τµήµα Επιστήµης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισµού. Τότε της άρεσε να κολυµπά και παράλληλα έκανε µπαλέτο. Για έντεκα ολόκληρα χρόνια ήταν µέλος της οµάδας συγχρονισµένης κολύµβησης της Αργυρούπολης, ενώ λίγο καιρό µετά πήρε µεταγραφή στην οµάδα της Βουλιαγµένης.

«Παράλληλα, τελείωσα µια ιδιωτική σχολή για personal trainers στο πιλάτες και το αερόµπικ. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνω το µεταπτυχιακό µου στην Οργάνωση Φυσικών ∆ραστηριοτήτων και Αθληµάτων Αναψυχής στα ΤΕΦΑΑ Κοµοτηνής. Συγχρόνως, εργάζοµαι ως personal trainer και παράλληλα δουλεύω στο Κέντρο Πολιτισµού του Ιδρύµατος ‘‘Σταύρος Νιάρχος’’, στο πρόγραµµα ‘‘Πρόοδος και Αναγέννηση’’, και κάνω αθλητικά παιχνίδια και στίβο για παιδιά. Μου αρέσει πολύ να ασχολούµαι µε τα παιδιά», λέει η όµορφη Ελεάννα. Σε προσωπικό επίπεδο, η Ελεάννα είναι πολύ ευτυχισµένη, αφού εδώ και αρκετά χρόνια είναι ζευγάρι µε τον µπασκετµπολίστα Γιώργο Παπαπέτρου, ο οποίος αγωνίζεται στον Κόροιβο Αµαλιάδας και είναι αδελφός του παίκτη του Ολυµπιακού και συντρόφου της Άννα Πρέλεβιτς, Ιωάννη Παπαπέτρου.

«Με τον Γιώργο είµαστε τέσσερα χρόνια µαζί και βρισκόµαστε στη φάση που ψάχνουµε σπίτι για να µείνουµε µαζί στα νότια προάστια. Ο γάµος δεν είναι προς το παρόν το ζητούµενό µας, αλλά η σχέση µας είναι σοβαρή. Αυτή την περίοδο δεν σκέφτοµαι να κάνω οικογένεια. Προτεραιότητά µου είναι στα επαγγελµατικά να δηµιουργήσω κάτι δικό µου. Την ιδέα αυτή τη δουλεύω στο µυαλό µου και θέλω να ασχοληθώ µε κάτι που έχει να κάνει µε τα παιδιά. Άλλωστε, στόχος µου είναι όταν το πάρω απόφαση να δηµιουργήσω µια µεγάλη οικογένεια, όπως είµαι εγώ µε τις αδερφές µου», τονίζει η Ελεάννα, η οποία έχει άλλες δύο αδερφές και έναν αδερφό από τους δύο γάµους που έκανε ο πατέρας της.

Μάλιστα, αποκαλύπτει πώς γνώρισε για πρώτη φορά τις δύο αδελφές της όταν ήταν 10 ετών: «Με τις αδελφές µου γνωρίστηκα όταν ήµουν 10 ετών. Τα τελευταία χρόνια έχουµε δεθεί ιδιαίτερα και έχουµε µια πολύ καλή και δυνατή σχέση. Η µια αδελφή µου είναι η Νταµίσα, η οποία είναι 26 χρόνων και σπουδάζει στη Σχολή ∆ιεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, και η άλλη είναι η Γιάρα, που είναι 23, σπουδάζει Ψυχολογία και ετοιµάζεται να φύγει στην Ολλανδία. Εχουµε και έναν αδελφό, τον Αλέξανδρο, που είναι µόλις 4 χρόνων και τον αγαπάµε πάρα πολύ».

Η γυµνάστρια έχει ιδιαίτερη αδυναµία στον πατέρα της, ο οποίος είναι υπέρµαχος της υγιεινής διατροφής. «Ο πατέρας µου πάντα πρόσεχε τη διατροφή του, γι’ αυτό, άλλωστε, διατηρείται και τόσο νέος. Από τότε που ήµουν µικρή προσπαθούσε να µου εµφυσήσει τη συνήθεια να τρέφοµαι σωστά και υγιεινά. ∆εν ήθελε να µου δίνει συµβουλές για τη ζωή, γιατί θεωρεί πως πρέπει να αντιµετωπίζω µόνη µου τα πράγµατα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved