Μανώλης Μητσιάς: Η αισιοδοξία, το πάθος για το ποδόσφαιρο και η ευτυχία που βρίσκει στα εγγόνια του!
Showbiz

Μανώλης Μητσιάς: Η αισιοδοξία, το πάθος για το ποδόσφαιρο και η ευτυχία που βρίσκει στα εγγόνια του!

Ο Μανώλης Μητσιάς μιλάει για τη μεγάλη αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο, αναφέρεται με αισιοδοξία στο μέλλον της Ελλάδας και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον κάνει πραγματικά χαρούμενο και δεν είναι άλλα από τα εγγόνια του!

Είστε αισιόδοξος;

Μετά την ταραχή, έρχεται η αναγέννηση. Θα πάρει µπροστά πάλι ο Έλληνας, δεν χάνεται. Είµαστε λαός περίεργος και πολυµήχανος, θα ζοριστούµε, αλλά πάντα έτσι είναι η ζωή, αλλιώς δεν θα είχε ενδιαφέρον. Αλλά έχει και τα καλά του, να δούµε ότι τα λεφτά που βγαίνουν εύκολα, χάνονται. Ο Γκάτσος ήταν πολύ ολιγαρκής, φορούσε το ίδιο παντελόνι, ζητούσε να φάει στα εστιατόρια ό,τι είχαν φτιάξει για το προσωπικό και εµένα µε επηρέασε πολύ η στάση του... Και χαίροµαι που έγινε αυτό. Για φαντάσου να ήµουν χαρτοπαίκτης, ναρκοµανής, πότης...

∆εν είχατε ποτέ κανένα πάθος;

Νέος είχα το ποδόσφαιρο.

Βλέπω όµως πως παραµένει το ενδιαφέρον σας... Αµέσως πιάσατε κουβέντα µε τον κ. Γεωργίου (σ.σ.: η συνέντευξη έγινε στα γραφεία της εφηµερίδας και του Real FM, όπου κάνει εκποµπή ο Γιώργος Γεωργίου).

Τον ξέρω χρόνια τον Γιώργο (σ.σ.: γελάει). Το πάθος µου ήταν πάντα η µουσική. Ετρεχα να βρω χαρτζιλίκι για να πάω στις συναυλίες του Θεοδωράκη µε τον Μπιθικώτση, τραγούδια µε τη χορωδία, καντάδες. Ηταν άλλες εποχές, τότε που κοιµόσουν µε τα παράθυρα ανοιχτά.

Τι σας κάνει χαρούµενο σήµερα;

Τα εγγόνια µου (σ.σ.: έχει δύο εγγόνια, 7 και 3,5 χρόνων). Να είναι καλά, να γίνουν καλοί άνθρωποι. Με κάνουν και χαίροµαι, βλέπω µέσα από τα εγγόνια τη ζωή µου, τη ζωή του γιου µου που δεν την έζησα πάρα πολύ γιατί δούλευα πολύ. Βλέπω τον χαρακτήρα των ανθρώπων πώς διαπλάθεται...

Εχετε κάτι στα σκαριά; Τι να περιµένουµε;

Είχα συνεργαστεί πριν από έναν χρόνο µε έναν ταλαντούχο νέο, τον Σταύρο Σιόλα, και µου άρεσαν τα τραγούδια του. Είµαστε στο στούντιο, ετοιµάζουµε ένα cd µε νέο υλικό.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved