Γιώργος Λιανός: «Δεν φοβήθηκα ποτέ να τσαλακωθώ»
Showbiz

Γιώργος Λιανός: «Δεν φοβήθηκα ποτέ να τσαλακωθώ»

Ο Γιώργος Λιανός έχει την ατάκα που χαλαρώνει τον τηλεθεατή ή τον ακροατή της ραδιοφωνικής εκπομπής που παρουσιάζει μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Το ραδιόφωνο πιστεύω ότι έχω δείξει τον πραγματικό εαυτό μου. Στην τηλεόραση όχι ακόμη. Θα είχα τρελαθεί αν έκανα μόνο τηλεόραση και δεν είχα τη μουσική και το ραδιόφωνο να ισορροπώ. Εχει τόσο στρες και άγχος ο χώρος της τηλεόρασης. Φέτος είσαι και του χρόνου δεν είσαι. Μπορείς να κάνεις ένα project και ξαφνικά να κοπεί. Η μουσική έχει μια σταθερότητα. Πάντα μια έκπληξη με έφερνε σε ένα τηλεοπτικό πλατό.

Χτυπούσε το τηλέφωνο, μου πρότειναν το βράδυ κάτι και το πρωί ήμουν εκεί. Αλλά αυτό είναι ένα κομμάτι που μου αρέσει. Θα πω "ναι, πάμε, φύγαμε". Υπήρξα πολλές φόρες ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή. Πιστεύω ότι οι παραγωγοί όταν ψάχνουν έναν νέο άντρα με χιούμορ με σκέφτονται. Μπορώ εύκολα να δημιουργήσω μια κωμική κατάσταση. Στην τηλεόραση βγήκα πρώτη φορά στο "Καλομελετά κι έρχεται" με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Είμαι πολλά χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγα ποτέ να προτείνω ένα project. Συνήθως με καλούν σε ένα γραφείο και λέω μερικές προτάσεις. Πάντοτε είχα άγνοια κινδύνου όσον αφορά την τηλεόραση.

Δεν φοβήθηκα ποτέ να τσαλακωθώ, την αντιμετωπίζω με εφηβικό αυθορμητισμό, τον οποίο προσπαθώ να διατηρήσω και τώρα που μεγάλωσα. Μπορώ να μείνω σοβαρός όταν χρειαστεί και λειτουργώ πάντα με το ένστικτο. Ξέρεις τι μου έλεγαν πάντα; "Σοβαρέψου". Αλλά τελικά λειτούργησε υπέρ μου το ότι έχω μια εφηβική αντιμετώπιση της δουλειάς. Αλλο ένα παράπονο των παραγωγών είναι ότι μικροδείχνω. "Σε δέκα χρόνια θα κάνει πολλά. Φαίνεσαι μικρός ακόμη". Τώρα που έφτασα στα 40 ίσως. Ξεκινήσουν να έρχονται τα καλά πράγματα που μου έλεγαν παλιότερα», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved