Ψαραντώνης: «Ολη αυτή η προδοσία με πονά κάπως»
Showbiz

Ψαραντώνης: «Ολη αυτή η προδοσία με πονά κάπως»

Διαθέτει ιδιαίτερη φωνητική χροιά και ξεχωρίζει για το προσωπικό ύφος στο παίξιμο της λύρας, αλλά και άλλων παραδοσιακών οργάνων.

«Με λένε Αντώνη σαν τον παππού μου. Ο παππούς μου ήταν πολύ γρήγορος πολεμιστής, έπιανε τους εχθρούς σαν τα ψάρια. Οι σύντροφοι του λέγανε "σαν τα ψάρια τους πιάνει ο Ψαρότουρκος" και έτσι βγήκε το παρατσούκλι Ψαραντώνης και πέρασε από γενιά σε γενιά», διηγείται μιλώντας στη Secret.

Ζει στην Κρήτη, τον τόπο που λατρεύει. Η καθημερινότητα του είναι κοντά στη γη, τα χωράφια του και τη μουσική. Μα, όπως λέει, «θέλω, δεν θέλω, βλέπω τι γίνεται στην επικαιρότητα και με στενοχωρούν όλα αυτά που έγιναν και γίνονται στον τόπο μου... Ολη αυτή η προδοσία με πονά κάπως». Ισως γι' αυτό αποφεύγει την τηλεόραση, αφού δεν του προκαλεί ενδιαφέρον. Την ανοίγει «μονάχα αν τύχει και αυτό συμβαίνει σπάνια».

Οσο για το αν θα ασχολούταν ποτέ ενεργά με την πολιτική και για το αν τον έχουν πλησιάσει κόμματα για να είναι υποψήφιος η απάντηση εκπλήσσει: «Μου το είχαν προτείνει πιο παλιά. Δεν το σκέφτηκα ποτέ. Εγώ είμαι μουσικός...».

Αν και ο ίδιος κουβαλά πάνω του μια τεράστια ιστορία και πείρα, ποντάρει στους νέους ανθρώπους και τολμά να συνεργαστεί μαζί τους. «Αυτός είναι ένας τρόπος να ενωθεί το παρελθόν με το παρόν. Η παράδοση πάντα υπάρχει. Είναι η τέχνη, π ποίηση του λαού και αυτή θα είναι πάντα π κινητήριος δύναμη. Δέχομαι πολλές προτάσεις, δεν μπορώ να αρνηθώ στους νέους, τους συμπαραστέκομαι... ελπίζω σε αυτούς», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved