Μάρκος Λεζές: «Στη μικρή οθόνη επιλέγω πλέον τι θα κάνω»
Showbiz

Μάρκος Λεζές: «Στη μικρή οθόνη επιλέγω πλέον τι θα κάνω»

Μπορεί να απείχε πολλά χρόνια από τη μικρή οθόνη, όμως φέτος επέστρεψε μέσα από τη νέα σειρά του Ant1 Παρθένα Ζωή. Ο λόγος για τον Μάρκο Λεζέ.

Γιατί δεν βγαίνετε στην τηλεόραση;
«Δεν με αντιπροσωπεύουν τα πρωινάδικα. Ωστόσο, μια φορά είπα να πάω ως καλεσμένος για να μιλήσω για την κωμωδία και οι παρουσιαστές με αντιμετώπισαν ως γλάστρα. Δεν μου απηύθυναν τον λόγο. Από τότε ορκίστηκα ότι αν με καλέσουν ξανά θα με πληρώσουν. Γιατί, αν με πληρώσουν, τότε θα με εκτιμήσουν. Οποιος θέλει μια δήλωσή μου ας έρθει στο καμαρίνι μου ή στο τηλεοπτικό γύρισμα. Στη μικρή οθόνη επιλέγω πλέον τι θα κάνω. Δεν μπορώ να πάρω μέρος σε μια εβδομαδιαία σειρά και να πληρωθώ έξι μήνες μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου. Δηλαδή, ποιος θα μου πληρώσει τη βενζίνη από την Πεύκη, όπου μένω, για να πάω μέχρι τα Σπάτα, όπου γίνονται τα γυρίσματα; Τουλάχιστον στα καθημερινά σίριαλ υπάρχει άμεση πληρωμή»


Τι σας άρεσε στην «Παρθένα Ζωή» του ΑΝΤ1 και είπατε το «ναι»;
«Ο ρόλος μου. Υποδύομαι έναν παπά. Θα μπορούσε να ήταν πνευματικός γιος του Μακαριστού Χριστόδουλου. Γιατί μαζεύει τους νέους στην εκκλησία και δεν τους βάζει κανόνες, αλλά τους δίνει αγάπη και καθοδήγηση. Τα προβλήματα τα λύνει ο Θεός, αρκεί το μυαλό σου να είναι δίπλα του. Ο Θεός δεν είναι άρνηση, ούτε τιμωρός. Δεν είναι όλο «μη» και «δεν». Εμείς έτσι μεγαλώσαμε και βγήκε η γενιά του «μηδέν», λέει στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved