Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Παίρνω 2 αντικαταθλιπτικά την ημέρα»
Showbiz

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Παίρνω 2 αντικαταθλιπτικά την ημέρα»

Άρχισε να τραγουδάει σε ηλικία 11 ετών, με την συγκατάθεση των γονιών της, οι οποίοι δεν στάθηκαν εμπόδιο στα όνειρά της. 

Προέρχεται από μια μουσική και δεμένη οικογένεια. Η ίδια έγινε μητέρα στα 19 της χρόνια και το διαζύγιο της ήταν κάτι που την σημάδεψε στις επόμενες σχέσεις.

Αυτό που δεν ξεπέρασε ήταν ο χαμός της μητέρας της, με την οποία ήταν πολύ δεμένη.

Στην περίπτωση σου, με το θάνατο των γονιών σου, ο χρόνος δεν ήταν γιατρός;

«Καθόλου, στη συγκεκριμένη περίπτωση των γονιών μου. Έμενα μονίμως μαζί τους, ειδικά με τη μητέρα μου. Ότι θα πάθαινα τέτοιο σοκ, συνταρακτική στεναχώρια, δεν το φανταζόμουν. Τώρα παίρνω δύο αντικαταθλιπτικά την ημέρα, εξακολουθώ να μιλάω με τον ψυχίατρο μου, αλλά δεν έχω ξεπεράσει το πρόβλημα της απώλειας της μητέρας μου. Είμαι δυνατή, είμαι άντρας και γυναίκα στα πάντα, έχω επιβιώσει σε αυτόν το χώρο»

'Εχεις πει «όχι»;

«Δεν έχω πει πολλά «όχι». Έτυχε σχεδόν από την αρχή να βρεθώ στο πλάι μεγάλων τραγουδιστών και δημιουργών, σε υγιή μουσικά περιβάλλοντα που με είχαν προστατευμένη , γιατί ήξερα μουσική και πολύ καλές δεύτερες φωνές. Ήξεραν ότι είμαι από άλλη «πάστα» και δεν θα διαβρωθώ καθόλου» εξήγησε στο Λοιπόν η Νάντια Καραγιάννη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved