Γιάννης Χατζόπουλος: «Με απαξιώνει και με μειώνει συνέχεια»
Showbiz

Γιάννης Χατζόπουλος: «Με απαξιώνει και με μειώνει συνέχεια»

Για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα αλλά και για την πιο δυνατή του ανάμνηση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Χατζόπουλος

Πού έχεις δυσκολευτεί μέχρι σήμερα;
«Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει είναι καθαρά ψυχολογικού-καλλιτεχνικού-εγωιστικού τομέα, διότι είμαι άνθρωπος ανοιχτόκαρδος, με το χαμόγελο και τη χαρά, κι αυτό που δεν μου αρέσει και μπορεί να με τρελάνει είναι να με παρεξηγήσει κάποιος και να πει τα χειρότερα. Έχει συμβεί άνθρωπος του κλειστού οικογενειακού κύκλου να με έχει βγάλει δεν ξέρω κι εγώ τι. Με απαξιώνει και με μειώνει συνέχεια. Μου έχει πει μπροστά στον κόσμο: «Δεν κάνεις τίποτα, αυτή είναι η δουλειά σου; Δεν βλέπω να κάνεις κάτι, όλοι μπορούμε να τραγουδήσουμε καλά. Τι κάνεις, μεθάς τον κόσμο να βγάλεις τα λεφτά σου;».

Αυτό με πλήγωνε κι εξακολουθεί να με πληγώνει, γιατί το κάνει ακόμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος θέλει να βγάλει κάτι ενώ δεν ισχύει. Αυτό είναι ένα αγκάθι που το έχω στο κεφάλι μου, αλλά το αφήνω πίσω. Δεν έδωσα ποτέ απάντηση, δεν δίνω βάση σε αυτά, δεν ασχολούμαι. Αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται σε βάθος χρόνου».

Ποια είναι η πιο έντονη ανάμνηση που έχεις;
«Ο αδελφός μου, ο Βασίλης, έχει δικό του στούντιο, είναι ο προσωπικός μου μαέστρος και ενορχηστρώνει, μου ετοιμάζει τα καινούργια μου τραγούδια, που θα τα πω σύντομα. Μέσα από το παιχνίδι εκτίμησα όλα τα παιδιά, αλλά πιο κοντά ήρθαμε με τον Δημήτρη Μακαλιά, ενώ κάναμε καλή παρέα με την Ιρένε Τροστ και αδελφικός φίλος είναι ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Πρότυπο μου είναι ο Γιάννης Πάριος. Ξέρω ότι με είδε στο σόου και είπε καλά λόγια. Στα 13 μου του είχα πάει κάποια κομμάτια και είχε πει στον πατέρα μου τότε: «Βγάλ' τον έξω, Νίκο, να πάρετε τα λεφτά, αυτός είναι γεννημένος για αυτό το πράγμα». Το ίδιο είχε πει και η Γλυκερία. Του είχα πάει ντέμο το τραγούδι «Δύο ψέματα», το οποίο του είχε πάει τότε ο Αντώνης Βαρδής, το είχε ακυρώσει και το είπε ο Ρέμος.

Την πρώτη φορά που τραγούδησα ήταν στην «Ιερά Οδό», σε ηλικία 16 χρονών, στο σχήμα Πάριος-Τερζής, που με ανέβασε ο Πάριος στην πίστα και τραγουδήσαμε μαζί νησιώτικα. Ο πατέρας μου ήταν πίσω κι έπαιζε βιολί. Εκεί πήρα το βάπτισμα. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ», αποκαλύπτει ο τραγουδιστής στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved