Σταύρος Νικολαΐδης: Δεν φαντάζεστε με ποιον ηθοποιό ήταν συμμαθητές στο δημοτικό
Showbiz

Σταύρος Νικολαΐδης: Δεν φαντάζεστε με ποιον ηθοποιό ήταν συμμαθητές στο δημοτικό

Για την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και για τον λόγο που έχει πέσει θύμα bullying, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Μεγάλωσε στις παλιές γειτονιές του Βύρωνα, με σμυρναίικη καταγωγή απ' τον πατέρα μου, αλλά και ρίζα από Λάρισα από την πλευρά της μητέρας μου. Οι γονείς μου μας μεγάλωσαν με αγάπη και με σωστές αρχές, ειδικά η μητέρα μου, που κρατούσε τα μπόσικα στις τρέλες του πατέρα μου, ο οποίος, όταν ήταν παιδί, ήθελε να γίνει ηθοποιός. Κάποια μέρα όμως τον έπιασε η μητέρα του μπροστά στον καθρέφτη να κάνει διάφορα και τον πλάκωσε στο ξύλο. Ετσι, κατέληξε φιλόλογος. Μας πέρασε όμως την αγάπη του για το θέατρο», λέει ο αγαπητός ηθοποιός στο Τηλέραμα και καταλήγει:

«Από μικρός λάτρευα τον κινηματογράφο. Ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Ισως γιατί στο σχολείο δεν είχα πολλούς φίλους, μάλλον επειδή ήμουν πιο κοντός από τους άλλους και πάντα φαινόμουν πολύ μικρότερος από την ηλικία μου, οπότε οι συμμαθητές μου δεν με έκαναν παρέα και μάλιστα είχα δεχτεί bullying. Μόνο λίγο με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο έκανα παρέα, που καθόμασταν και στο ίδιο θρανίο στο δημοτικό, αλλά τελικά ήρθαμε πιο κοντά στο γυμνάσιο, λόγω των πρώτων ερωτικών σκιρτημάτων», αποκαλύπτει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved