Μανώλης Μητσιάς: «Η μουσική σήμερα ούτε με γοητεύει ούτε με απογοητεύει»
Showbiz

Μανώλης Μητσιάς: «Η μουσική σήμερα ούτε με γοητεύει ούτε με απογοητεύει»

Ο Μανώλης Μητσιάς πέρασε δύσκολα όταν ξεκίνησε και γι' αυτό έμαθε να αγκαλιάζει τους νέους καλλιτέχνες, να τους ακούει και να τους στηρίζει.

«Οι εταιρείες μας πέρναγαν από ακροάσεις ξανά και ξανά. Μπαίναμε στα studios, ηχογραφούσαμε και εκείνοι άκουγαν όλες τις λεπτομέρειες στις φωνές μας», θυμάται μιλώντας στο Secret.

«Η μουσική σήμερα ούτε με γοητεύει ούτε με απογοητεύει. Υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά που γράφουν πολύ ωραία μουσική, όπως ο Κραουνάκης, οι αδελφοί Κατσιμήχα και ο Μάλαμας. Βέβαια, σήμερα είναι απλώς τραγούδια. Τότε ήταν έργα», αναπολεί.

Και στην επικαιρότητα διαπιστώνει την αλλαγή: βλέπει τηλεόραση, κυρίως ειδήσεις, και ενημερώνεται για τις εξελίξεις. Συχνά όμως απογοητεύεται.

«Ζούμε δύσκολες μέρες. Το επίπεδο των πολιτικών -γιατί κατά κάποιον τρόπο αυτοί μας κατευθύνουν- είναι πραγματικά πολύ χαμηλό σε σχέση με το παρελθόν». Εκείνος, αν και είναι πολιτικοποιημένος, δεν θα ασχολούταν ποτέ πιο ενεργά.

«Μου το έχουν προτείνει, αλλά η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι. Διότι πρέπει να λες συνέχεια ψέματα και εμένα δεν είναι του χαρακτήρα μου. Έτσι ήταν πάντα οι πολιτικοί στην εξουσία:ένα με το ψέμα. Σήμερα ίσως είναι λίγο χειρότερα τα πράγματα, γενικώς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved