Αντιγόνη Δρακουλάκη: Μιλάει πρώτη φορά για τον χειρουργό σύζυγό της και το παιδί που απέκτησαν!
Showbiz

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Μιλάει πρώτη φορά για τον χειρουργό σύζυγό της και το παιδί που απέκτησαν!

Λίγες ηµέρες πριν, η Αντιγόνη Δρακουλάκη είχε γενέθλια και η ευχή της ήταν µία, όπως αποκαλύπτει στη Real: «Θέλω να κάνω πράγµατα στη δουλειά µου, να µεγαλώνουν οι άνθρωποι γύρω µου κι εγώ να τους χαίροµαι, να γελούν γιατί αυτό έχει αντίκτυπο και σε εµένα».

Η ηθοποιός έφερε στον κόσµο το πρώτο της παιδί επτά χρόνια µετά τον γάµο της. Στις 21 Ιουνίου 2016 η Αντιγόνη και ο σύζυγός της, Αντώνης Χαλικιάς, ο οποίος είναι γιατρός, κράτησαν αγκαλιά τον γιο τους: «Ηταν η ώρα να έρθει. Το έκανα εγώ γνωστό το προηγούµενο βράδυ πριν γεννήσω. Υπάρχουν πράγµατα που δεν αφορούν τον κόσµο. Προσπαθώ να επικοινωνώ όσα αφορούν τη δουλειά». Η όµορφη ηθοποιός, που έχουµε αγαπήσει µέσα από καθηµερινές σειρές, όπως οι «Εµείς κι εµείς» και η «Απαγορευµένη αγάπη», θέλει να αποκτήσει κι άλλο παιδί: «Ο,τι είναι να έρθει, καλώς να έρθει. ∆εν έχω ιδέα τι θα συµβεί, κάποια πράγµατα δεν τα καθορίζουµε εµείς. Θα το θέλαµε ωστόσο».
Αν και ο σύζυγός της είναι γενικός χειρουργός και φαινοµενικά δεν έχουν πολλά κοινά, η ηθοποιός περιγράφει ότι ταιριάζουν απόλυτα: «Στον Αντώνη µε τράβηξε η ουσία του, το είναι του. Ταιριάζουµε, ενώ είµαστε τελείως διαφορετικοί. ∆ιαφορετικοί χαρακτήρες, κάνουµε διαφορετικά επαγγέλµατα, είµαστε όµως από την ίδια πατίνα». Η περίοδος που διανύει είναι από τις πιο δηµιουργικές και νιώθει πιο δυνατή από ποτέ: «Η εγκυµοσύνη ήταν µια πολύ ευχάριστη διαδικασία, δίδασκα σε ΙΕΚ µέχρι τον 9ο µήνα. Επίσης, επέστρεψα και νωρίς στο θέατρο, καθώς την πρώτη ανάγνωση του ‘‘Κυµβελίνου’’ (Σαίξπηρ) την έκανα πριν σαραντίσω. Ξεκίνησα πρόβες όταν το µωρό ήταν τριών µηνών. ∆εν θεωρώ ότι πρέπει να κοπεί η ζωή µας όταν έρχεται ένα µωρό. Σαφέστατα πρέπει να αφιερώνεις χρόνο. Η γέννηση του γιου µου µού έδωσε τροµερή ενέργεια για νέα ξεκινήµατα. Νιώθω σαν να έχω ξαναγεννηθεί. Είµαι έτοιµη για µια νέα πορεία, µια νέα διαδροµή µε πιο ουσιαστικά πράγµατα», λέει ενώ βρίσκεται σε περίοδο επαγγελµατικών συζητήσεων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved