Αγγελική Λάμπρη: Μιλάει πρώτη φορά για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τον σύντροφό της
Showbiz

Αγγελική Λάμπρη: Μιλάει πρώτη φορά για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τον σύντροφό της

Η αγαπηµένη Αγγέλα του «Παρά πέντε» ή κατά κόσμον Αγγελική Λάμπρη αποκαλύπτει ότι δεν της λέει κάτι ο θεσµός του γάµου, γι’ αυτό και µε τον σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο, έκαναν συμφώνο συμβίωσης.

«Και το σύµφωνο συµβίωσης το κάναµε για να γλιτώσουµε τα διαδικαστικά, για να µας είναι µερικά πράγµατα πιο εύκολα. Αλλιώς δεν θα προχωρούσαµε ούτε σε αυτό. ∆εν νοµίζω ότι προσφέρει κάτι παραπάνω ένας γάµος. Μάλιστα, θυµάµαι ότι το 2012, που υπογράψαµε το σύµφωνο, ήµασταν από τους πρώτους που το είχαµε κάνει και ο συµβολαιογράφος ψαχνόταν. Φανταστείτε ότι το φροντίσαµε µόλις δύο µήνες πριν γεννήσω».
Και παρόλο που διατηρεί µια άψογη σιλουέτα, ξεκαθαρίζει: «Είµαι γλυκατζού. Μου αρέσουν πολύ όλα όσα δεν πρέπει να τρώµε: γαριδάκια, πατατάκια, σοκολάτες κ.λπ. Οπότε... τζίφος. Φαντάσου ότι τα τρώω κρυφά όταν η µικρή κοιµάται, για να µην τη βάζω σε πειρασµό. Μερικές φορές πείθω τον εαυτό µου ότι πρέπει να τα κόψω και να κάνω διατροφή. Αλλες φορές τα καταφέρνω, άλλες όχι. Οσο για τη γυµναστική, έχω τεµπελιάσει πολύ σε σχέση µε το παρελθόν. Εδώ και δύο χρόνια έχω ξεκινήσει πιλάτες. Ευτυχώς, τώρα µε τις διπλές πρόβες τρέχω πολύ».
Η ηθοποιός επιστρέφει µε µια παιδική παράσταση, την «Αλίκη στη χώρα των γευµάτων», ενώ θα παίζει και στη θεατρική διασκευή της ταινίας «Γοργόνες και µάγκες» του Γιάννη ∆αλιανίδη. Το ένα είναι ένα σατιρικό παραµύθι, που µας δίνει πλήθος µηνυµάτων όσον αφορά στη σωστή και υγιεινή διατροφή: «Είναι µια ευκαιρία να µάθουν τα παιδιά διασκεδάζοντας τι είναι τα µεταλλαγµένα». Στο «Γοργόνες και µάγκες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, θα έχει τον ρόλο της Χρύσας, την οποία είχε υποδυθεί η Νόρα Βαλσάµη. «Είµαι χαρούµενη που συναντώ ξανά τον Γιάννη Βογιατζή, τον οποίο είχα συναντήσει για πρώτη φορά στο σίριαλ “Οικογένεια βλάπτει”. Είναι υπέροχο, γιατί κάνει τον ίδιο ρόλο που υποδυόταν και στην ταινία και επίσης µαθαίνουµε εκ των έσω πολλά µικρά µυστικά, καθώς και το τι γινόταν πίσω από τις κάµερες. Υπέροχος άνθρωπος και ηθοποιός ο Γιάννης -όπως έχει ζητήσει να τον λέµε- και εµείς πολύ τυχεροί που θα συνυπάρξουµε στη σκηνή µαζί του» δήλωσε στη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved