Αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους
Showbiz

Αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους

Ένα ζωάκι μπορεί να είναι ο φίλος μας, η παρέα μας, η συντροφιά μας, ο φύλακάς μας, τα «μάτια» μας, η βοήθειά μας, η προστασία μας, η αγάπη μας. Για άλλους βέβαια μπορεί να είναι απλώς ένα παιχνίδι, ένας «σάκος του μποξ», μια διέξοδος να ξεσπάσουν τα νεύρα τους ή την ανασφάλεια τους βασανίζοντας ή ακόμη και σκοτώνοντας μια ανυπεράσπιστη ψυχή. 

Αυτοί φυσικά δεν είναι άνθρωποι, είναι τέρατα. Είναι δειλοί, κούφιοι, ανασφαλείς τύποι που θέλουν να κάνουν επίδειξη της δύναμής τους -ή μάλλον της αδυναμίας τους- πάνω σε ανήμπορα ζωάκια. Αυτή η μάχη είναι άνιση. Και άδικη. Και τραγική.

Σήμερα λοιπόν είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή. Και το λέω αυτό γιατί δεν νομίζω πως θα μπορούσες να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς τα ζώα... Ή, για να γίνω πιο σαφής, δεν θα υπήρχε ζωή χωρίς τα ζώα. Άρα τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, μια μεγάλη αγκαλιά και ένα σ' αγαπώ. Γατάκια, σκυλάκια, πουλάκια, ψαράκια, χελωνάκια, κουνελάκια και πάει λέγοντας... Αν δεν θες να τα αγαπάς, ok, μην τα αγαπάς. Δικό σου είναι το πρόβλημα. Είναι υποχρέωσή σου όμως να τα σέβεσαι. Έχουν δικαιώματα, έχουν ζωή, έχουν ψυχή.

Διαβάστε περισσσότερα στο Dutchesss daily

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved