Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Για αυτό και έχω μέσα μου οργή»
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Για αυτό και έχω μέσα μου οργή»

Για το αν έχει νιώσει ποτέ κουρασμένος από την έκθεση σε τόσο πολύ κόσμο αλλά και για το αν σκέφτηκε να τα παρατήσει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Να παρατήσω τη δουλειά μου; Δεν δρω γιατί γίνεται τόσο συχνά αυτή η ερώτηση σ' αυτή τη χώρα. Ενώ στο εσωτερικό όσο περνάνε τα χρόνια τόσο σε σέβονται και σε εκτιμούν για την εμπειρία σου, εδώ αντιθέτως όλοι θέλουν να σε βγάλουν στη σύνταξη από τα τριάντα πέντε. Συγγνώμη, αλλά είμαι ακόμη 43 ετών, νιώθω ότι ακόμα μαθαίνω πολλά από την τηλεόραση, και όλη αυτή η εμπειρία που έχω πια αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια νιώθω ότι με κάνει καλύτερο στο να παρουσιάζω τηλεοπτικά προγράμματα. Αρα, όχι απλά δεν νιώθω κουρασμένος, αλλά ακριβώς το αντίθετο», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο όφελος που έχει αποκομίσει από τη δουλειά του στην τηλεόραση; Φήμη; Δόξα; Χρήμα;

«Καταρχάς ότι μπόρεσα να ζω αξιοπρεπώς από αυτή τη δουλειά. Εάν δεν είχε έρθει η κρίση και δεν γινόταν αυτή η ληστεία κυριολεκτικά από το κράτος, θα σας έλεγα ότι κάποιες οικονομίες που έκανα όλα αυτά τα χρόνια έπιασαν τόπο. Αλλά, λυπάμαι, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το πω αυτό. Για αυτό και έχω μέσα μου οργή. Οσο για το άλλο αποκόμισα, γνώρισα μακρινούς τόπους, ανθρώπους, έκανα φίλους, έφαγα παράξενα φαγητά και γενικά έζησα όμορφες στιγμές. Και είμαι ευγνώμων γι' αυτό στον θεό και στον κόσμο», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved