Showbiz

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Δεν είμαι ευθυνόφοβος, δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα»

Δεν είναι μεγάλη ευθύνη για ένα νέο ηθοποιό να γίνεται πρωταγωνιστής από τόσο νωρίς; Τι πιστεύει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου;

«Είμαι 27 χρονών. Δεν είμαι ευθυνόφοβος, δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα, με ενδιέφερε να παίρνω ευθύνες σε σοβαρές καταστάσεις και να προσπαθώ το δυνατόν περισσότερο να τις εκτελέσω για να φτάσω στο σκοπό μου. Όταν ανεβαίνω στη σκηνή, δεν αισθάνομαι ούτε πρωταγωνιστής ούτε δεύτερος χαρακτήρας ούτε τρίτος ρόλος, αισθάνομαι μέσα στο σύνολο ο άνθρωπος που κινεί τη ροή της παράστασης. Προσπαθώ να δώσω το 100% του εαυτού μου και να ταιριάξω με το σύνολο» τόνισε στο Λοιπόν.

-Τι έχεις κατακτήσει από το κοινό;

«Μέχρι στιγμής αυτό που έχω κατακτήσει από το κοινό είναι πολλή αγάπη κι αυτό μου το έδειξαν έμπρακτα με το «Your Face Sounds Familiar», που με ανέδειξαν νικητή. Το χάρηκα πάρα πολύ, παρόλο που το έδειχναν τα στατιστικά, δεν το περίμενα, αν και είχα βγει 5 φορές πρώτος, που αυτό σήμαινε ότι έμενα υποστήριζε ο κόσμος σε μεγάλο βαθμό. Ήμουν πάντα πάρα πολύ αγχωμένος λόγω της κριτικής επιτροπής.»

-Για ποιο λόγο;

«Όταν κάποιος έχει πάρει την ιδιότητα του κριτή, με κρίνει και βρίσκεται απέναντι μου, αυτό είναι κάτι που με φοβίζει. Το κοινό, που μπορεί να έχει κι αυτό το κομμάτι μέσα του δεν το φοβάμαι τόσο, τους κριτές όμως τους φοβάμαι»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved