Ελένη Τσολάκη: Η παρέα του Happy Day και το ραδιόφωνο
Showbiz

Ελένη Τσολάκη: Η παρέα του Happy Day και το ραδιόφωνο

Παρότι αυτήν την τηλεοπτική σεζόν η Ελένη Τσολάκη κάνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, η ίδια παραδέχεται ότι διατηρεί ακόμα πολύ στενές σχέσεις με τους πρώην συνεργάτες της από την εκπομπή «Happy Day».

«Τους βλέπω κάθε μέρα την ώρα που ξυπνάω. Στην πρεμιέρα δεν σου κρύβω ότι είχα μια στενοχώρια, ένα συναίσθημα περίεργο. Ήταν πρώτη φορά που έβλεπα την εκπομπή από το σπίτι και δεν ήμουν με τα παιδιά, εκεί, μαζί τους. Είναι και φίλοι μου πια. Βέβαια, θα μου πεις ότι όλα φαίνονται στην πορεία του χρόνου, αλλά χαίρομαι που τους έχω στη ζωή μου και δεν τους έχω χάσει και μοιράζομαι τις αγωνίες μου μαζί τους και εκείνοι τις δικές τους μαζί μου. Η βάση στη σχέση μας έχει παραμείνει και εύχομαι να παραμείνει» τόνισε στο Mytv.

Βέβαια, με ένα από τα μέλη του «Happy Day» συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία της. «Με τον Δημήτρη Παπανώτα είμαστε μαζί καθημερινά στο ραδιόφωνο. Είναι για εμάς η ώρα του παιδιού. Γελάμε, λέμε τα δικά μας. Ο Δημήτρης αποδεδειγμένα έχει βάλει τη σφραγίδα του στο ραδιόφωνο. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που τον συναντάω καθημερινά».

Τέλος, η Ελένη αποκαλύπτει αν θεωρεί ότι φέτος είναι η χρονιά της, αφού και σε προσωπικό επίπεδο παντρεύτηκε τον άνθρωπο της, αλλά και σε επαγγελματικό κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της. «Αυτό που έχω πει σίγουρα είναι ότι δεν ξέρω αν είναι η χρονιά μου, αλλά αυτόν τον Σεπτέμβρη θα τον θυμάμαι μια ζωή! Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η επόμενη μέρα. Δεν βγάζω μεγαλεπήβολα συμπεράσματα. Εύχομαι να είναι η χρονιά μου και, αν κάτι δεν πάει όσο ιδανικά θα το ήθελα, μακάρι να έχω την υγεία μου, να είμαι καλά, για να προσπαθήσω να κάνω το επόμενο βήμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved