Μακάβριο: «Μετά από πρόβλημα υγείας έκλεισα θέση στο Α' Νεκροταφείο. Να πεθάνω λουσάτα τουλάχιστον!»

Μακάβριο: «Μετά από πρόβλημα υγείας έκλεισα θέση στο Α' Νεκροταφείο. Να πεθάνω λουσάτα τουλάχιστον!»

Μπορεί να ακούγεται... μακάβριο για άνθρωπο εν ζωή, όμως είναι θέμα του πώς αντιλαμβάνεται και αντιμετωπίζει ο καθένας μας τα πράγματα! Πάντως, ο εν λόγω κύριος αποφάσισε να κλείσει τη θεσούλα του στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών... 

Ο λόγος για τον αγαπημένο Λάκη Γαβαλά ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε για την... τακτοποίησή του: «Είχα μια ψιλοαδιαθεσία οργανική. Έγινα καλά σε δυο μέρες, αλλά είπα «Λάκη, αυτό είναι κουδουνάκι». Είπα ότι πρέπει να εξασφαλίσω τη μόνιμη κατοικία μου. Σε ποιο νεκροταφείο πρέπει να πάω; Στο πρώτο. Να πεθάνω λουσάτα τουλάχιστον. Όλοι οι φίλοι μου είπαν ότι θα κάνουν έρανο για την κηδεία και για τη διατήρησή μου εκεί. Γιατί ξέρεις, θέλω και το λουλούδι μου και όλα αυτά. Και λέω: «Παιδιά, για να σας βλέπει κι εσάς η κάμερα, γιατί σε άλλα νεκροταφεία δεν πάνε, θα πάμε στο πρώτο»!» είπε ο ίδιος στα Αποκαλυπτικά.

  • Μακάβριο: «Μετά από πρόβλημα υγείας έκλεισα θέση στο Α' Νεκροταφείο. Να πεθάνω λουσάτα τουλάχιστον!»

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.