Γιώργος Κιμούλης: Αχώριστος με τη θεατρική του παρτενέρ Αλεξάνδρα Ταβουλάρη
Showbiz

Γιώργος Κιμούλης: Αχώριστος με τη θεατρική του παρτενέρ Αλεξάνδρα Ταβουλάρη

Εδώ και μήνες ο πολυσχιδής δημιουργός Γιώργος Κιμούλης αναζητούσε την ιδανική παρτενέρ για το καινούργιο θεατρικό του «στοίχημα», που πρόκειται να φιλοξενηθεί στο θέατρο «Άλμα». 

Αναζητούσε ένα «άκαυτο» πρόσωπο, μια ικανή ηθοποιό που θα μπορούσε να σηκώσει στους ώμους της τον ρόλο της συμπρωταγωνίστριας του και τελικά τη βρήκε στο πρόσωπο της πολύ όμορφης αλλά και ταλαντούχας Αλεξάνδρας Ταβουλάρη που έχει ξεχωρίσει σε μια σειρά παραστάσεων, όπως είναι -μεταξύ άλλων- οι «Βάκχες» και το «Θα πεθάνω αν πεθάνεις».
Με το που άρχισαν πρόβες για το «Μαυροπούλι» του Ντέιβιντ Χάροουερ, σύμφωνα με τη Real εκτίμησε ιδιαίτερα την υποκριτική της δεινότητα και την έντονη προσωπικότητά της και οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά. Μια τρυφερή φιλία αναπτύχθηκε μεταξύ τους και έκτοτε είναι αχώριστοί! Από τις πρόβες τους στο θέατρο «Αλμα», που βρίσκεται στην πλατεία Μεταξουργείου, βρέθηκαν να παρακολουθούν μαζί παρά στάσεις όπως έκαναν πρόσφατα με την «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» που παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο σε μουσική του στενότατου συνεργάτη και φίλου του Κιμούλη, Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος «ντύνει» με μουσικές και τραγούδι και την παράσταση «Μαυροπούλι». Το ιδιαίτερο και «δύσκολο» έργο του Ντ. Χάροουερ, που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, ανιχνεύει τα όρια της ηθικής και της σεξουαλικής επιθυμίας το νόημα του έρωτα, αλλά και το πώς επηρεάζονται οι ανθρώπινες σχέσεις από το παρελθόν.
Όσοι τους ζουν από κοντά υποστηρίζουν πως απολαμβάνουν ιδιαίτερα ο ένας τη συντροφιά του άλλου και ότι εκείνη έχει βρει στο πρόσωπο του τον... Πυγμαλίωνά της και εκείνος τη... μούσα του. Λόγω του ότι είναι και οι δύο χαμηλών τόνων, αποφεύγουν τις δημόσιες εξόδους και κρατούν την τρυφερή φιλία τους μακριά από τα φλας των φωτογράφων - εκτός κι αν δεν μπορούν να το αποφύγουν όπως έγινε στην «Ιφιγένεια εν Αυλίδι».
Ο Γ. Κιμούλης μοιάζει να περνάει μία από τις καλύτε¬ρες του φάσεις προσωπικά και επαγγελματικά, αφού, εκτός από το «Μαυροπούλι», που ετοιμάζει πυρετωδώς για το θέατρο «Αλμα», το οποίο πέρυσι είχε φιλοξενήσει τις «Επικίνδυνες σχέσεις», θα πρωταγωνιστήσει στο δεύτερο μισό της χρονιάς στο Εθνικό Θέατρο στο « Ψηλά από τη γέφυρα» του Αρθουρ Μίλερ, ενώ για το καλοκαίρι ... μαγειρεύει μαζί με τον Κραουνάκη το ανέβασμα των αριστοφανικών «Βατράχων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved